17.4 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăLifestyleReghecampf, numit în funcția de antrenor la Al Hilal

Reghecampf, numit în funcția de antrenor la Al Hilal

Laurențiu Reghecampf, alături de care Steaua a câștigat titlul cu numărul 25, a fost numit în funcția de antrenor principal la formația Al Hilal, din Arabia Saudită.

Gruparea arabă anunță pe contul de Twitter că Reghecampf a semnat un contract pe două sezoane. De asemeni, Al Hilal a anunţat rezilierea contractului lui Sami Abdullah Al-Jaber, care se afla la echipă din 27 mai 2013. Suma vehiculată privind salariul pe care îl va avea este de 2,5 milioane euro anual, plus alte bonusuri în funcție de performanțe.

Numirea lui Reghecampf la Al Hilal a stârnit nemulțumirea mai multor suporteri ai echipei arabe, care îl cereau în continuare în funcție pe Al-Jaber.

Laurenţiu Reghecampf a antrenat echipa Steaua în ultimele două sezoane și a reușit să câștige de două ori campionatul și să o ducă pe Steaua până în finala Cupei României 2014, pierdută în fața Astrei Giurgiu. Reghecampf, în vârstă de 38 de ani, a mai antrenat formaţiile Gloria Bistriţa, Universitatea Craiova, FC Snagov şi Concordia Chiajna.

Al Hilal este vicecampioana Arabiei Saudite, încheind sezonul la două puncte de campioana Al Nasr. Echipa a câştigat campionatul de 13 ani, de şase ori Cupa Regelui, dar şi de două ori Liga Campionilor Asiei.

În acest sezon, Al Hilal este calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, urmând să-şi afle adversara în urma tragerii la sorţi care va avea loc miercuri.

Cele mai citite

Ai nevoie de un credit avantajos? Află de ce să apelezi la un broker de credite

Când veniturile nu îți permit achiziția unor bunuri de valoare sau dezvoltarea unui business, creditele sunt cea mai bună opțiune. Dar cum faci să...
00:02:44

Fondatorul Wikileaks, Julian Assange, a declarat marți că a fost eliberat după ani de încarcerare doar pentru că s-a declarat vinovat de a face...

Calendarul obligațiilor fiscale pentru octombrie 2024: Ce termene importante trebuie respectate de contribuabili

În luna octombrie 2024, contribuabilii trebuie să fie atenți la o serie de obligații fiscale, conform calendarului publicat de Agenția Națională de Administrare Fiscală...
Ultima oră
00:02:44
Pe aceeași temă