14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuElena Băsescu, mamă cu normă întreagă. Cum a fost surprinsă la mare,...

Elena Băsescu, mamă cu normă întreagă. Cum a fost surprinsă la mare, alături de copii

Fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, Elena Băsescu, a fost surprinsă de curând în staţiunea Mamaia, alături de soţul ei, Bogdan Ionescu, şi de cei doi copii ai lor, Sofia Anais şi Traian Junior.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Elena Băsescu şi copiii ei la mare.

În imaginile suprinse de click.ro, Elena Băsescu apare ţinându-l într-o mână pe fiul ei, în vârstă de şase luni, împingând un cărucior şi supraveghindu-şi fiica, în vârstă de trei ani.

Citeşte şi: Elena Băsescu a revenit la silueta de odinioară. Câţi bani a cheltuit ca să slăbească

Mezina fostului preşedinte s-a pregătit pentru vacanţă cu mâncare specială pentru micul Traian, marsupiu pentru bebeluş şi jucării.

Chiar dacă, în majoritatea timpului, Elena Băsescu este cea care s-a ocupat de cei doi copilaşi, ea a primit, la un moment dat, ajutor din partea soţului. Bogdan Ionescu l-a luat pe cel mic în braţe, dându-i răgaz mamei lui Traian jr. să savureze o îngheţată.

Elena Băsescu şi-a recăpătat silueta după naştere, în urma căreia a slăbit în jur de 25 de kilograme, cu ajutorul unor tratamente costisitoare la un salon de înfrumuseţare din Capitală. O şedinţă de 35 de minute în programul de slăbire şi de remodelare a corpului la clinica pe care EBA a frecventat-o aproape zilnic costă 180 de lei, potrivit reporterilor click.ro.

 

 

Cele mai citite

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...

Spre pace în jurul Israelului

                                          In memoria lui Shlomo Avineri În jurul unei confruntări cu vaste implicații înfloresc de obicei opinii diverse. Or, numai abordarea cu date verificate și...

Un nou pod rutier între România și Ucraina, pe ordinea de zi a Guvernului

Guvernul Marcel Ciolacu ar putea aproba, în şedinţa de azi, un acord cu Guvernul Ucrainei privind construcţia podului rutier de frontieră peste râul Tisa,...
Ultima oră
Pe aceeași temă