14 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialUllrich, campion olimpic la Sydney, din nou implicat într-un accident rutier în...

Ullrich, campion olimpic la Sydney, din nou implicat într-un accident rutier în stare de ebrietate

Fostul campion olimpic la ciclism, rutierul german Jan Ullrich, retras din activitate, a provocat un accident rutier, la începutul acestei săptămâni, în timp ce se afla la volan în stare de ebrietate. Ullrich a ajuns deja la al doilea incident de acest fel, după ce ultima dată a scăpat doar cu o amendă.

Presa germană l-a identificat la volanul mașinii implicate în accidentul de luni seară pe fost campion Jan Ullrich. În vârstă de 41 de ani el provocat un accident soldat cu doi răniţi, în regiunea Mattwill, potrivit Mediafax.

Poliţia locală a refuzat să dea publicităţii numele persoanei vinovate pentru accident. Potrivit poliţiştilor, şoferul respectiv nu a reuşit să pună frână la timp la un stop şi maşina sa s-a ciocnit de un vehicul, care s-a răsturnat, iar apoi a intrat în coliziune cu altă maşină. Şoferului i s-a reţinut permisul de conducere, după ce a fost supus etilotestului şi controalelor de urină şi sânge.

"Îmi pare foarte rău. Slavă Domnului nu a murit nimeni. Eram stresat, veneam de la o întrevedere şi voiam să ajung mai repede acasă", a declarat Ullrich pentru Blick.

Jan Ullrich, campion olimpic la Sydney în 2000, a mai provocat un accident în iunie 2002. Tot în stare de ebrietate, el a lovit cu maşina câteva biciclete şi a o balustradă la ieşirea dintr-un club de noapte, după care a părăsit locul accidentului. Ullrich a fost sancţionat atunci cu o amendă şi cu suspendarea permisului de conducere.

Jan Ullrich s-a retras din ciclism în 2007. El a recunoscut anul trecut, în urma unui scandal care a durat mai mulți ani, că a recurs la substanţe dopante cu ajutorul medicului spaniol Eufemiano Fuentes, aflat în centrul unei vaste reţele de dopaj.

Cele mai citite

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă