14 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialJean Pascal i-ar acorda o a doua șansă lui Bute. Ce i-a...

Jean Pascal i-ar acorda o a doua șansă lui Bute. Ce i-a transmis românului

Jean Pascal a declarat că nu mai este interesat să lupte cu Lucian Bute, deoarece un astfel de meci nu ar aduce nimic nou în cariera sa. Canadianul l-a învins pe Bute, la începutul acestui an, însă românul și-a manifestat în repetate rânduri intenția de a-și lua revanșa.

Pascal i-a transmis lui Bute că în cele din urmă ar fi dispus să-i mai acorde o a doua șansă, cu toate că o astfel de partidă nu ar fi de interes pentru el. "Să boxez din nou cu Bute nu ar aduce nimic carierei mele. Dar dacă fanii vor vrea asta… Este menţionat în contract, chiar dacă tehnic nu sunt obligat, deoarece termenul ar fi depăşit. Lumea ştie că eu sunt un om de cuvânt şi m-am gândit mereu că oricine are dreptul la a doua şansă. Deci aş fi dispus să îi acord o revanşă domnului Bute", a declarat Pascal, potrivit rds.ca.

Lucian Bute a fost învins de Pascal, la puncte, pe 18 ianuarie, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea. Partida, anunțată de presa canadiană drept cel mai important meci din ultimii 30 de ani, s-a disputat la Centre Bell din Montreal.

Imediat după înfrângere Bute a declarat că vrea revanșa, iar potrivit contractului semnat de cele două părți înaintea partidei, un al doilea meci ar fi posibil, mai ales că prima întâlnire dintre cei doi a fost destul de echilibrată.

Inițial Lucian Bute trebuia să boxeze cu Jean Pascal la 25 mai 2013, dar meciul a fost amânat pentru 18 ianuarie, după ce pugilistul român a fost operat la mână.

Bute are 31 de victorii în carieră și 2 înfrângeri, una cu Pascal și una cu britanicul Carl Froch, când a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie. Bute, supranumit "Mister KO" are nu mai puțin de 24 de victorii în carieră prin knock-out.

Cele mai citite

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă