22.2 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialPoliศ›ist de la Brigada Rutierฤƒ Bucureศ™ti, reศ›inut pentru trafic de droguri

Poliศ›ist de la Brigada Rutierฤƒ Bucureศ™ti, reศ›inut pentru trafic de droguri

Un agent de poliศ›ie de la Brigada de Poliศ›ie Bucureศ™ti a fost reศ›inut de procurorii DIICOT pentru trafic de droguride risc în formฤƒ continuatฤƒ ศ™i deศ›inere de droguri de risc pentru consum propriu. 

Potrivit anchetatorilor acesta a vândut în mai multe rânduri comprimate ecstasy, cocainฤƒ ศ™i amfetaminฤƒ. Astfel, în data de 13.02.2014 a vândut unei persoane  douฤƒ comprimate de ecstasy ce conลฃineau MDMA, contra sumei de 120 lei. De asemenea, în data de 06.03.2014 a vândut aceleiaศ™i persoane cinci comprimate de ecstasy ce conลฃineau MDMA, contra sumei de 300 lei, iar în data de 15.05.2014 a deลฃinut pentru vânzare ลŸi consum cantitatea netฤƒ de 9,51 grame de cocainฤƒ, 12 comprimate de MDMA ลŸi 4 comprimate de amfetaminฤƒ.

Cazul a fost instrumentat împreunฤƒ cu poliศ›iศ™tii Brigฤƒzii de Combatere a Criminalitฤƒศ›ii Organizate Bucureศ™ti – S.C.C.O. Ilfov ศ™i suportul de specialitate al Direcศ›iei Operaศ›iuni Speciale, fiind efectuatฤƒ ศ™i o percheziศ›ie domiciliarฤƒ.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial (S.T.) Bucureศ™ti au cerut, în data de 16 mai 2014, Tribunalului Bucureศ™ti arestarea preventivฤƒ a inculpatului F.M. pentru 30 de zile.

Totodatฤƒ, procurorii DIICOT – S.T. Bucureศ™ti au trimis astฤƒzi Direcศ›iei Generale de Poliศ›ie a Municipiului Bucureศ™ti informarea în baza cฤƒreia poliศ›istul inculpat urmeazฤƒ  a fi suspendat din funcศ›ie ศ™i pus la dispoziศ›ie, conform prevederilor legale.

Cele mai citite

Diana ลžoลŸoacฤƒ ลŸi-a depus din nou candidatura la alegerile prezidenลฃiale la BEC

PreลŸedintele Autoritฤƒลฃii Electorale Permanente, Toni Greblฤƒ, membru al Biroului Electoral Central, a declarat cฤƒ Diana ลžoลŸoacฤƒ ลŸi-a depus din nou candidatura la alegerile prezidenลฃiale,...

Oglinda uscatฤƒ a Moldovei: peste jumฤƒtate dintre locuitori, nu au apฤƒ potabilฤƒ

Datele INS aratฤƒ cฤƒ 1.800 de ลŸcoli ลŸi grฤƒdiniลฃe nu au acces la reลฃeaua de apฤƒ Cel mai recent raport al Institutului Naลฃional de Statisticฤƒ...

Amenzile pentru lipsa rovinietei nu vor mai fi aplicate imediat

ศ˜oferii vor avea la dispoziศ›ie 24 de ore pentru a achita taxa, fฤƒrฤƒ a mai fi penalizaศ›i automat Sistemul va fi similar cu cel care...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ