15.7 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialTazovsky, vacanศ›a ta de dupฤƒ muncฤƒ

Tazovsky, vacanศ›a ta de dupฤƒ muncฤƒ

Cinstim pentru barbatii adevarati, pentru familie si pentru prietenie!

Pentru ca a te bucura de viata inseamna a te bucura de momentele importante alaturi de oamenii apropiati, inceputul verii este ocazia perfecta pentru un moment de destindere alaturi de o vodka distilata de 7 ori, Tazovsky Vodka.

Tazovsky Vodka te ajuta sa iti inchei ziua intr-o atmosfera relaxata alaturi de colegi si prieteni pe terasa Barletto, marcand astfel incheierea campaniei dedicata barbatilor adevarati: “Tazovsky rasplateste barbatii adevarati.” Primavara aceasta, Tazovsky Vodka a premiat un barbat norocos: domnul Dan Daniel Creanga din Buzau, care apreciaza gustul pentru vodka echilibrata, cu o Skoda Rapid, o masina de familie, insa eleganta totodata.

Alegerea barbatilor cu personalitate si caracter, Tazovsky Vodka este bautura masculina prin excelenta pentru barbatii ce reusesc sa-si distileze constant alegerile si sa devina mereu mai buni- eroii de zi cu zi.

Conceputa dupa o reteta traditionala Ruseasca, Tazovsky Vodka transforma cele mai pure cereale intr-o bautura perfect echilibrata, prin distilarea de sapte ori. Folosind una dintre cele mai moderne tehnologii, denumita sugestiv “distilare inteligenta”, Tazovsky este vodka ce a continuat sa se imbunatateasca constant, devenind mereu mai rafinata, mai pura si mai fina, ajungand la perfectiune.

DESPRE PPD ROMANIA

Prezent pe piata din 2007 si parte din grupul Photos Photiades Distributors, PPD Romania este cel mai important distribuitor de bauturi spirtoase premium. Prin intermediul unor parteneriate strategice cu producatori de renume precum Diageo sau Grupul Campari, PPD Romania gestioneaza cel mai mare portofoliu de bauturi spirtoase premium si super-premium de pe piata locala, care cuprinde peste 35 de branduri de renume mondial. Photos Photiades Group (PPG), infiintat cu 70 de ani in urma, are o experienta impresionanta in vanzari, marketing si distributie pentru branduri de renume international din industria de alcool si marci non-alcoolice. PPG este prezent in Romania, Grecia, Cipru, Croatia si Slovenia. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ppd.com.ro. 

Cele mai citite

Monica Bรฎrlฤƒdeanu s-a cฤƒsฤƒtorit cu medicul Valeriu Gheorghiศ›ฤƒ

Monica Bรฎrlฤƒdeanu s-a cฤƒsฤƒtorit pe 5 octombrie 2024 cu Valeriu Gheorghiศ›ฤƒ, renumitul medic, รฎntr-o ceremonie elegantฤƒ desfฤƒศ™uratฤƒ la Palatul Snagov. Evenimentul a fost unul...

Cine sunt judecฤƒtorii care au votat รฎmpotriva candidaturii Dianei ศ˜oศ™oacฤƒ la alegerile prezidenศ›iale

Curtea Constituศ›ionalฤƒ a Romรขniei (CCR) a acceptat o contestaศ›ie รฎmpotriva candidaturii Dianei ศ˜oศ™oacฤƒ la alegerile prezidenศ›iale, hotฤƒrรขrea fiind definitivฤƒ ศ™i eliminรขnd-o astfel din cursa...

TRAGEDIE: O tรขnฤƒrฤƒ de 27 de ani ศ™i pฤƒrinศ›ii ei au fost gฤƒsiศ›i morศ›i รฎntr-un apartament din Bistriศ›a

O tรขnฤƒrฤƒ ศ™i pฤƒrinศ›ii ei au fost gฤƒsiศ›i morศ›i, sรขmbฤƒtฤƒ searฤƒ, รฎn apartamentul lor din Bistriศ›a, รฎn urma unui apel la 112 care anunศ›a...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ