22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialANP face un control la Academia de Fotbal a lui Gică Hagi

ANP face un control la Academia de Fotbal a lui Gică Hagi

Administrația Națională a Penitenciarelor efectuează un control la Academia de fotbal a lui Gică Hagi, acolo Gigi Becali lucrează alături de alți 22 de deținuți. 

„ANP verifică dacă Gigi Becali muncește sau doar stă la birou”, arată Mediafax

Gigi Becali a ieşit, luni, din Penitenciarul Poarta Albă, pentru a lucra la Academia "Gheorghe Hagi", după ce a fost semnat un contract de angajare pentru muncă necalificată.
 

"Începând de luni, Gigi Becali prestează muncă necalificată, la Academia «Gheorghe Hagi», dar cu pază permanentă", au spus sursele citate.

La finalul zilei de muncă acesta este dus înapoi la unitatea de detenţie, au declarat surse din Administraţia Naţională a Penitenciarelor. 

În contractul pentru angajarea lui Becali la Academia Gheorghe Hagi este prevăzut ca obiect de activitate întreţinerea clădirilor, a spaţiilor interioare, exterioare şi a terenurilor, au precizat sursele citate.

Patronul Stelei va putea să iasă şi o zi din Penitenciarul Poarta Albă în următoarea lună.

Becali a fost recompensat astfel pentru bună purtare, după ce a participat la activităţi şi a respectat regulamentul.

Cele mai citite

Romgaz a încheiat un contract de creditare în valoare de 150.000 de milioane de euro

Linia de creditare este deschisă pentru 3 ani și va acoperi nevoile de capital de lucru ale Romgaz Romgaz a notificat investitorii de pe bursă...

Victorie răsunătoare pentru echipa lui Xavi Pascual în Liga Campionilor!

Fostul antrenor dinamovist Xavi Pascual a obținut o victorie impresionantă la cârma echipei Veszprem, învingând PSG cu scorul de 41-28 în grupele Ligii Campionilor...

Directiva europeană privind industria textilă: Pașaport digital și materii recuperabile obligatorii, din 2025

Începând cu 1 ianuarie 2025, toate produsele din sectorul textilelor, confecțiilor și pielăriei vor fi obligate să aibă un pașaport digital, conform unei directive...
Ultima oră
Pe aceeași temă