22.3 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialŞerif din SUA, împuşcat mortal la o benzinărie

Şerif din SUA, împuşcat mortal la o benzinărie

Un şerif adjunct din Statele Unite ale Americii, îmbrăcat în uniformă, a fost împuşcat mortal vineri seara, la o benzinărie din zona Houston, după ce şi-a alimentat maşina de serviciu, au anunţat autorităţile, citate de CNN, informează Mediafax. 

Şeriful adjunct Darren H. Goforth, în vârstă de 47 de ani, se întorcea la maşina sa când un bărbat a venit din spate şi a deschis focul fără motiv aparent, a declarat şeriful comitatului Harris, Ron Hickman.

După ce Goforth a căzut, atacatorul a continuat să îl împuşte, au precizat autorităţile, adăugând că adjunctul a murit pe loc.

„A fost împuşcat în ceea ce pare să fie o execuţie în stil mafiot, neprovocată”, a declarat Hickman.

După crimă, atacatorul a plecat cu un autovehicul Ford Ranger roşu, fiind căutat de forţele de ordine, au precizat autorităţile.

Suspectul „nu a spus nimic”, a declarat şeriful adjunct Thomas Gilliland, un purtător de cuvânt al Biroului şerifului. El a refuzat să prezinte numele suspectului, afirmând că autorităţile încă vizionează înregistrarea video de la benzinărie.

Autorităţile au cerut eventualilor martori din zonă să ofere detalii, precizând că atacul a fost raportat de trecători care au sunat la 911.

Cu aproximativ 30 de minute înainte de atac, Goforth investigase un accident, dar autorităţile au precizat că nu este clar dacă acesta are vreo legătură cu crima.

Cele mai citite

Asfaltul se odihnește. Planeta ia o pauză de la viteză

22 septembrie a fost decretată Ziua mondială fără mașini Mesajul e clar și fără echivoc, descurajarea utilizării automobilului personal sau de serviciu, în favoarea deplasării...

Toamna astronomică deschide porțile spre ora de iarnă

România trece la ora oficială ”de iarnă”, în noaptea de sâmbătă, 26 octombrie, când ora 4.00 devine ora 3.00 Soarele se va afla pe ecuatorul...

VIDE O femeie de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte

O femeie în vârstă de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte, pe un traseu...
Ultima oră
Pe aceeași temă