8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVeste bună pentru fanii cântăreţei Miley Cyrus. Noul ei album, disponibil gratuit

Veste bună pentru fanii cântăreţei Miley Cyrus. Noul ei album, disponibil gratuit

Interpreta americană Miley Cyrus a anunţat, duminică, la gala de decernare a premiilor MTV, că noul ei album, „Miley Cyrus and Her Dead Petz​”, este disponibil gratuit, pe Internet, potrivit harpersbazaar.com.

Gazda galei MTV VMA, controversata Miley Cyrus a fost îmbrăcată sumar, a rostit în permanenţă înjurături în timpul anunţurilor sale, şi-a arătat sânii către public, în mod "accidental", şi a interpretat un nou single al său, ale cărui versuri vorbesc despre consumul de marijuana.

Artista a iscat controverse şi la gala premiilor MTV din anul 2013, când spectacolul pe care l-a susţinut alături de Robin Thicke a abundat în mişcări lascive şi mesajele cu tentă sexuală.

Miley Cyrus, cu numele real Destiny Hope Cyrus, în vârstă de 22 de ani, a devenit cunoscută pentru rolul ei din serialul „Hannah Montana”.

Între albumele pe care artista le-a lansat până acum se numără „Meet Miley Cyrus” (2007), „Breakout” (2008), „The Time Of Our Lives” (2009), „Can't Be Tamed” (2010) şi „Bangerz” (2013).

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă