14.2 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialProcurorul General al Crimeei, pus sub acuzaţie de Ministerul ucrainean de...

Procurorul General al Crimeei, pus sub acuzaţie de Ministerul ucrainean de Interne

Procurorul General al Republicii Autonome Crimeea, Natalia Poklonskaya, a fost pus, de Ministerul ucrainean de Interne, pe lista ”persoanelor care se ascund de Justiţie”, arată ITAR-TASS.

Conform informaţiilor postate pe site-ul ministerului, autorităţile de la Kiev o acuză de crimă – art.109 din Codul Penal al Ucrainei – ” acţiuni comise cu scopul de a schimba violent sau pentru răsturnarea sistemului constituţional sau confiscarea puterii de stat, precum şi complicitatea care vizează aceste acţiuni”.

Natalia Poklonskaya a fost numită Procuror General al Republicii Autonome Crimeea pe 25 martie, pe baza ordinului Procurorului General al Rusiei, Yuri Chaika.

Reamintim faptul că pe 16 martie, în Crimeea a fost organizat un referendum pentru alipirea la Rusia, iar pe 21 martie Parlamentul rus a ratificat anexarea peninsulei.

Însă, nu punerea sub acuzaţie de către Ministerul ucrainean de Interne a făcut-o faimoasă pe Natalia Poklonskaya.

După ce a susţinut o conferinţă de presă, Natalia a apărut în mai multe imagini sexy create de japonezi, devenind astfel personaj în faimoasele creaţii ale lor, denumite anime.

Cele mai citite

Pod energetic peste Marea Neagră: Serbia, la un pas de a se conecta la cablul submarin strategic

Serbia interesată de megaproiectul care va lega rețele naționale de energie din Europa cu cele din Caucazul de Sud Proiectul construirii unui cablu energetic submarin...

RAReș îți răspunde rapid: Chatbotul Registrului Auto Român, ghidul tău digital pentru informații auto

Inovația de la Registrul Auto Român face legătura între șoferi și informații tehnice despre mașinile lor Registrul Auto Român anunţă că a lansat Chatbotul RAReş,...

Cinci ore de atacuri cu drone auspra Kievului. Au fost auzite mai multe explozii

Rusia a lansat mai multe valuri de drone asupra Kievului într-un atac care a durat peste cinci ore, potrivit armatei ucrainene. Acesta este al...
Ultima oră
Pe aceeași temă