19.7 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialHalep: "Nu am mușchi solizi, nu sunt înaltă." De unde vine puterea...

Halep: „Nu am mușchi solizi, nu sunt înaltă.” De unde vine puterea româncei

Simona Halep, a doua favorită a turneului US Open, a spus, după calificarea în semifinale, că puterea sa vine din interior, în condițiile în care ea nu este impunătoare din punct de vedere fizic.

„Cred că îmi vine mai multă putere din interiorul meu în timpul jocului. Nu sunt foarte puternică fizic. După cum vedeţi, nu am muşchi solizi. Nu sunt înaltă. Am putere înlăuntrul meu. Lupt. Totdeauna este ca o mare provocare pentru mine, fiecare punct este o provocare. Aşa ca fac tot ce pot. Alerg după fiecare minge şi asta cred că mă face să fiu mai puternică în acest moment”, a spus Halep, conform Mediafax.

Citește și Simona Halep, victorie FANTASTICĂ în fața Victoriei Azarenka. Cea mai bună performanță la US Open!

Întrebată cum a dobândit acea putere, ea a spus: „Vine în mod natural, dinlăuntrul meu. Nu am muncit eu s-o dobândesc. Poate parinţii mei mi-au dat-o. E aşa, dobandită natural.”

Ea a explicat în continuare că tăria interioară îi dă încredere să joace şi să caştige, fiind un circuit care trece prin mental.

„Ma simt tare când intru pe teren. Când am venit la acest turneu – după două rezultate bune – am simţit că am destulă putere să caştig meciuri aici. Am simţit că am şansa mea la acest turneu şi nu pot să accept să pierd. Cum a fost cu Lisicki: a fost un meci extraordinar, iar în al doilea set, când era 5-5, mi-am spus «nu pot sa pierd». Aşa că am luptat şi mi-a venit această putere. Adică am început doar să mă calmez şi să mă gândesc că pot câştiga fiecare minge”, a adăugat romanca.

Halep va juca în semifinale cu Flavia Pennetta, favorita numărul 26, vineri dimineața. Ea a trecut, în sferturi de Victoria Azarenka, 20 WTA, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4.

Citește și Halep: „Am încredere că pot să câștig mâine” Reacția româncei înaintea meciului cu Pennetta

Cele mai citite

Suceava: O femeie a fost strivită de un copac tăiat de angajații Primăriei

Incident şocant la Suceava: o angajată DGASPC a ajuns la spital cu fracturi la picioare şi lovituri la cap, după ce un copac tăiat...
00:00:07

VIDEO Atac israelian asupra a ceea ce acesta susține că este Cartierul General al Serviciilor de Informații Hezbollah

Imagini publicate de armata israeliană arată ceea ce aceasta susține că este un atac asupra Cartierului General al Serviciilor de Informații Hezbollah din Beirut.În...

De ce să optezi pentru tablă metalică? Montaj profesionist și avantaje pe termen lung

Când te gândești la acoperișul casei tale, știi sigur că vrei ceva care să reziste mult și bine, dar să arate și cum trebuie....
Ultima oră
Pe aceeași temă