13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialConcurs de sandvişuri între bloggeri români. Ce a pregătit câştigătorul

Concurs de sandvişuri între bloggeri români. Ce a pregătit câştigătorul

Cinci bloggeri culinari români, Laura Laurenţiu, Oana Igreţiu, Teo Rogobete, Cristina Toth şi Florin Itu, au participat, joi, la un concurs de sandvişuri organizat în Capitală. Câştigătorul, Florin Itu, blogger la Crazy Mother Cooker, a pregătit un sandviş cu salam Chorizo tras la tigaie, brânză de capră, castraveți murați, ouă de prepeliță și sos Sriracha.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu sandvişul câştigător şi echipa care l-a pregătit. 

Reţeta câştigătoare a fost propusă de Melinda Teohari, care a pregătit sandvişul pentru eveniment alături de bloggerul Florin Itu.

Cei cinci bloggeri participanţi şi-a căutat parteneri în bucătărie încă din luna august, când şi-au invitat cititorii să le propună reţete care să merite premiul organizatorilor.

Pe locul al doilea s-a clasat bloggerul de la Savori Urbane, Oana Igreţiu, care a pregătit alături de coechipierul ei, Cezar, un sandviş Stromboli rulat, cu multe straturi de salam, şuncă şi brânză.

Clasată pe locul al treilea, Teo Rogobete, blogger la Teo`s Kitchen, a pregătit “Paella Sandwich”, după reţeta propusă de coechipiera aleasă de ea, Corina Apostu. 

Bloggerul Cristina Toth, de la Divă în bucătărie, a pregătit un sandviş în stil Italian, cu salam, dulceaţă de roşii, mozzarella şi busuioc.

Laura Laurenţiu, blogger la Reţete ca la mama, a pregătit un sandviş Muffuletta, cu salam, caşcaval şi salată din morcovi, ceapă şi salată de murături asortate – castravete în oțet, gogoșari și conopidă.

Concursul a fost organizat de compania de mezeluri Cris-Tim, iar sandvişul câştigător va fi inclus, timp de o lună, în meniul restaurantului unde s-a desfăşurat competiţia, Iconic Food&Wine and Design by Camelia Şucu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă