13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialNoul sezon MasterChef aduce schimbări în competiția culinară

Noul sezon MasterChef aduce schimbări în competiția culinară

Cel de-al şaselea sezon al emisiunii de divertisment MasterChef, care va fi difuzat din 14 septembrie, aduce multe elemente noi, între care o nouă formă de înscriere în competiţie, dar şi o modalitate de salvare a concurenţilor de la Testul sub presiune.

Astfel, în noul sezon, telespectatorii şi-au înscris în competiția culinară rudele sau prietenii pasionaţi de gătit, pe care cei trei jurați i-au surprins la locul lor de muncă şi i-au provocat să intre în competiție.

Totodată, concurenții au fost departajaţi. Cei care obțin trei confirmări de la Chef Patrizia, Chef Foa și Chef Adrian Hădean vor avea de trecut doar trei probe din șase pentru a ajunge în bucătăria MasterChef.

De asemenea, o nouă regulă din cel de-al şaselea sezon MasterChef este șorțul de aur, cu ajutorul căruia  fiecare jurat poate trimite un concurent direct în bucătăria MasterChef, în rândul celor 24 de concurenți, fără a fi nevoit să mai parcurgă probele din bootcamp.

În plus, fiecare Chef are la dispoziție un „green card” pe care îl poate folosi pentru a trimite un concurent în următoarea fază a competiției, chiar dacă ceilalți Chefi au dat un verdict negativ.

Tot în acest sezon, la intrarea în bucătăria MasterChef, miza primei probe va fi câștigarea insignei salvatoare. Cu ajutorul acesteia, un concurent se poate salva de la Testul sub presiune sau poate alege să salveze un alt concurent. Insigna salvatoare este pusă în joc doar o singură dată într-un sezon. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă