16 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialIanukovici: ”Forţe întunecate” pregătesc un război civil în fosta Uniune Sovietică

Ianukovici: ”Forţe întunecate” pregătesc un război civil în fosta Uniune Sovietică

Viktor Ianukovici a avertizat marţi că ”forţe întunecate” pregătesc un război civil în fosta Uniune Sovietică, anunţă RIA Novosti.

În cadrul conferinţei susţinută în oraşul rusesc Rostov-pe-Don, Ianukovici a subliniat că rămâne nu doar preşedintele Ucrainei, ci şi şeful forţelor armate.

În ultima vreme, publicaţii din Rusia, cum ar fi ziarul Pravda şi Moskovski Komsomoleţ, au anunţat că Ianukovici ar fi fost internat într-un spital din Moscova şi că ar fi murit în urma unui atac cerebral.

”Vreau să vă spun că sunt viu şi sănătos”, a afirmat Ianukovici. ”Nu pot însă să nu fiu îngrijorat văzând ce se întâmplă în Ucraina”, a adăugat el.

Ianukovici a cerut comunităţii internaţionale să respingă ceea ce el a descris ca fiind lovitura de stat de la Kiev şi să nu recunoască rezultatul alegerilor care vor fi organizate în Ucraina pe 25 mai.

Cele mai citite

Weekend excelent pentru români! Sorescu a marcat primul său gol din acest sezon în Turcia

Deian Sorescu a reușit primul său gol în Superliga Turciei pentru Gaziantep. Deian Sorescu (27 de ani) a marcat primul său gol din acest sezon...

Ratele la creditele în lei vor crește din octombrie, pe fondul majorării IRCC

Ratele la creditele în lei contractate după 2019 vor înregistra o creștere începând din luna octombrie, ca urmare a majorării Indicelui de Referință pentru...

RAReș îți răspunde rapid: Chatbotul Registrului Auto Român, ghidul tău digital pentru informații auto

Inovația de la Registrul Auto Român face legătura între șoferi și informații tehnice despre mașinile lor Registrul Auto Român anunţă că a lansat Chatbotul RAReş,...
Ultima oră
Pe aceeași temă