24.2 C
Bucureศ™ti
joi, 3 octombrie 2024
AcasฤƒEconomieFoto interviuPepe nu o poate uita pe Oana Zฤƒvoranu. Ce vrea cรขntฤƒreลฃul de...

Pepe nu o poate uita pe Oana Zฤƒvoranu. Ce vrea cรขntฤƒreลฃul de la fosta soลฃie

Dupฤƒ ce primul dosar a fost clasat, cântฤƒreลฃul Pepe a depus o nouฤƒ cerere de trimitere în judecatฤƒ împotriva fostei lui soลฃii, Oana Zฤƒvoranu, pe care o acuzฤƒ de furt ลŸi distrugere.

 „Am atacat soluลฃia ca fiind nelegalฤƒ ลŸi netemeinicฤƒ ลŸi vrem ca instanลฃa sฤƒ constate cฤƒ numita Oana Zฤƒvoranu a participat la sฤƒvârลŸirea acelor fapte”, a declarat pentru Click! avocatul artistului, Bogdan Cimbru.

În anul 2011, dupฤƒ ce s-au despฤƒrลฃit, Pepe a acuzat-o pe Oana Zฤƒvoranu cฤƒ i-a furat 75.000 de euro dintr-un seif ลŸi i-a vandalizat casa. Astfel, ca sฤƒ îลŸi recupereze prejudiciul, artistul i-a cerut fostei soลฃii daune în valoare de 150.000 de euro.   

“E demult istorie pentru mine. Ar trebui sฤƒ-ลŸi gฤƒseascฤƒ o viaลฃฤƒ proprie ลŸi sฤƒ nu mai încerce sฤƒ se mai lege de numele ลŸi de banii mei, la care viseazฤƒ de când mฤƒ ลŸtie. Am o veste proastฤƒ, nu o sฤƒ vadฤƒ un cent de la mine: la muncฤƒ, nu la întins mâna! E un penibil, care dupฤƒ ce a fost fฤƒcut de cฤƒtre procurori ลŸi judecฤƒtori nesincer în declaraลฃii, adicฤƒ mincinos, ลŸi au dat în douฤƒ rânduri, neînceperea urmฤƒririi penale, crede cฤƒ îl mai bagฤƒ cineva în seamฤƒ”, a declarat Oana Zฤƒvoranu.

Dupฤƒ moartea mamei ei, Mฤƒrioara Zฤƒvoranu, fosta soลฃie a interpretului Pepe a moลŸtenit peste 60 de milioane de euro.

Pepe, cu numele real Ionuศ› Nicolae Pascu, în vârstฤƒ de 36 de ani, a fost cฤƒsฤƒtorit cu Oana Zฤƒvoranu, în vârstฤƒ de 42 de ani, între 2006 ลŸi 2011. Din anul 2012 este cฤƒsฤƒtorit cu Raluca Pastramฤƒ. Cei doi au împreunฤƒ douฤƒ fiice. 

Cele mai citite

Israelul se apฤƒrฤƒ de tirurile de rachete inamice cu un sistem antiaerian multi-stratificat

โ€žDomul de fier", deลŸi este cel mai cunoscut, este doar unul dintre cele trei sisteme de apฤƒrare antiaerianฤƒ ลŸi antirachetฤƒ folosite de Israel pentru...

CE contestฤƒ la Curtea de Justiลฃie a Uniunii Europene (CJUE) legea suveranitฤƒลฃii din Ungaria

Comisia Europeanฤƒ a anunลฃat joi cฤƒ dฤƒ รฎn judecatฤƒ Ungaria la Curtea de Justiลฃie a Uniunii Europene (CJUE) pentru a contesta legea de protejare...

Planศ™eul Unirii, ping-pong รฎntre primฤƒrii

Primarul sectorului 4 a anunศ›at cฤƒ cedeazฤƒ Primฤƒriei Generale a Capitalei, administrarea planศ™eului Unirii Primarul sectorului 4, Daniel Bฤƒluศ›ฤƒ a transmis, รฎntr-o postare, cฤƒ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ