21.4 C
București
miercuri, 2 octombrie 2024
AcasăSpecial"Regenerăm Planeta" - O inițiativă curajoasă asumată pentru următorii ani de grupul...

„Regenerăm Planeta” – O inițiativă curajoasă asumată pentru următorii ani de grupul Veolia România

     Veolia România, parte integrantă a liderului mondial pe piaţa serviciilor publice – Veolia, a anunțat miercuri demararea campaniei internaționale- „Regenerăm Planeta”.

În prezent, şapte miliarde de oameni locuiesc pe Pământ, iar populaţia se află într-o creștere progresivă. Pentru că resursele planetei sunt limitate, compania alături de alți parteneri vrea să se implice masiv în reciclarea și recuperarea surselor de apă, în dezvoltarea de noi tehnologii nepoluante de generare de energie.

În condiţiile în care lumea se dezvoltă continuu şi are nevoie de noi resurse, în condiţiile în care urmările activităţilor noastre, individuale sau industriale, sunt tot mai vizibile în “calitatea” mediului înconjurător, NOI trebuie să devenim tot ‟mai inventivi, mai responsabili, mai eficienţi”. Activitățile grupului Veolia fac parte integrantă din viața noastră de zi cu zi. Îndeplinirea promisiunii asumate la nivel de grup de a Regenera Planeta a devenit astfel scopul acțiunilor noastre: facilitarea accesului la resurse, conservarea și completarea acestora.Lavinia SĂNIUȚĂDirector de Țară Veolia România.

În acest demers unic în România, compania Veolia va implica și subsidiarele din țară: Apa Nova București, Apa Nova Ploiești, Veolia Energie Prahova, Veolia Energie Iași, Veolia Apa Servicii și Veolia Energie România.

Veolia este un brand cu greutate la nivel global. Pe parcursul celor peste 160 de ani de când activează, grupul a purtat diverse denumiri, dar activitățile sale de bază au rămas aceleași, iar Veolia a arătat grijă și responsabilitate față de apă, energie și deșeuri.

Și pentru că Veolia vrea să implice oameni de toate vârstele în acest proiect de anvergură, ce poate fi mai universal ca și mesaj decât muzica. Prin urmare, compania a decis să numească formația DIRECȚIA 5 ambasador al proiectului iar melodia „ANII” a trupei românești a devenit imnul oficial al acțiunii care nu are limitare în spațiu și timp.

Astfel, Veolia a căpătat noi ambasadori prin cei șase membri ai formației (Marian Ionescu, Cristi Enache, Marius Keseri, Nicu Damalan, Carmin Ionescu şi Toni Şeicărescu, cărora li s-a alăturat Alina – Prințesa rock’n’roll).

Suntem bucuroși că facem parte din acest proiect alături de Veolia. Acțiunea este generoasă și fiecare om de pe Planetă are ceva de făcut, ceva care să permită continuarea vieții aici, pe Terra. Veolia afirmă: Regenerăm Planeta, iar noi subliniem: Împreună Regenerăm PlanetaMarian Ionescu – Liderul Formației Direcția 5

În calitate de ambasadori ai campaniei Veolia, Direcţia 5 va concerta pentru publicul larg în cele 3 mari oraşe unde Veolia furnizează servicii de apă sau de încălzire urbană. În data de 27 septembrie la Iaşi, în data de 03 octombrie la Ploieşti şi în data de 10 octombrie 2015 la Bucureşti. Organizatorii au pregătit multe surprize pentru participanți. Și surprizele nu se opresc aici. Cei care nu vor putea să ajungă într-una din aceste locații vor putea urmări live pe pagina de facebook a formației prin tehnologia streaming tot concertul.

De ce trebuie să ne implicăm în campania „Regenerăm Planeta”?

Știați că, deși aproape 80% din suprafața planetei este apă, doar 2,5% din această cantitate poate fi folosită de om fără a fi tratată?

Știați că cea mai mare sursă de apă potabilă o dau ghețarii care, prin topirea lor oferă aproape 70% din necesarul planetei? După ghețari, 30% din apa potabilă folosită de om provine din pânzele freatice și din lacurile subterane și doar 0,3% din lacuri și râuri?

Știați că anual, pe glob, se produc peste 4 miliarde de tone de deșeuri și din această cantitate doar un singur miliard este reciclată?

Știați că într-un an, într-o casă care nu are un sistem performant de racordare la rețea și nu are robinete contorizate cu apometre inteligent poate pierde aproape 50 de tone de apă doar din picăturile care se scurg?

Veolia România poate fi găsită în mediul on-line, cu ajutorul site-ului său de prezentare www.veolia.ro, dar și cu ajutorul platformelor sociale Facebook (www.facebook.com/VeoliaRomania) și Twitter (https://twitter.com/Veolia_RO). În cadrul campaniei, a fost lansat și ziarul ”Regenerăm Planeta”, distribuit gratuit în cele 3 mari orașe (București, Iași și Ploiești), cu un tiraj de 20.000 exemplare.

Cele mai citite

Consiliul de Securitate al ONU se reunește de urgență pentru a discuta escaladarea conflictului în Orientul Mijlociu

Consiliul de Securitate al ONU va organiza miercuri o ședință de urgență pentru a aborda creșterea tensiunilor în Orientul Mijlociu, a anunțat președinția elvețiană...

Armata Română caută să angajeze luptători de comando. Ce salarii se oferă

Armata Română caută luptători de comando cu o condiție fizică impecabilă, care să mânuiască arme și să fie pregătiți pentru orice confruntare. Candidații sunt triați...

Ursula von der Leyen condamnă atacul Iranului asupra Israelului și avertizează asupra riscului de escaladare

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a condamnat miercuri cu fermitate atacul cu rachete balistice lansat de Iran asupra Israelului, avertizând asupra pericolului...
Ultima oră
Pe aceeași temă