13.2 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăLifestylePancu, antrenor-jucător în Liga I. A preluat mandatul lui Stoican

Pancu, antrenor-jucător în Liga I. A preluat mandatul lui Stoican

FC Voluntari și-a găsit antrenor după despărțirea de Flavius Stoican, al doilea tehnician al clubului demis în primele 11 etape din acest sezon. Daniel Pancu va ocupa banca tehnică, însă va continuă să fie și jucător.

„Pancu și-a exprimat în mai multe rînduri dorința de a îmbrățișa meseria de antrenor la un moment dat. Acum poate începe, chiar dacă va rămâne în continuare jucător activ”, a spus Robert Gherghe, preşedintele echipei, conform site-ului oficial al clubului.

Stoican a preluat echipa după primele 6 etape, de la Bogdan Argeș Vintilă. Dacă în primul mandat echipa adunase 4 puncte, cu Stoican pe bancă Voluntariul a mai câștigat, timp de 5 etape, un singur punct. De asemenea gruparea din Liga I a părăsit și Cupa României, de unde a fost eliminată de o echipă din Liga a 2-a, Baia Mare, scor 1-0. Stoican a mai antrenat-o în trecut pe Dinamo.

Daniel Pancu preia echipa din etapa a 12-a și va urma să facă echipă cu Mircea Rădulescu, însă oficialii clubului anunță că această va fi doar o soluție pentru interimat. Astfel FC Voluntari ar putea avea un nou antrenor până la pauza de iarnă. Pancu revenise, sezonul trecut, la FC Rapid, însă și-a reziliat contractul după ce clubul a retrogradat în Liga a 2-a.

După 11 etape, FC Voluntari ocupă penultimul loc și are cu trei puncte mai multe decât ultima clasată, FC Petrolul, club care a fost însă depunctat înaintea startului noului sezon.

Cele mai citite

Opt copii din Fâșia Gaza vor fi tratați în România

Opt copii din Fâşia Gaza, împreună cu familiile lor, au ajuns în România, şi vor fi trataţi în unităţi medicale de specialitate, iar familiile...

Mesajul lui Ciolacu pentru seniori, de ziua lor: cadou neimpozitat pentru pensii sub 3000 de lei

Premierul Ciolacu transmite că măsura se aplică tuturor pensiilor din sistemul public, dar și pentru cel de apărare și ordine publică Marcel Ciolacu susține,...

Inteligența artificială deschide noi oportunități pentru antreprenorii români, spun experții locali

Inteligența artificială (AI) accelerează transformările în economia globală, iar România are șansa de a profita de aceste schimbări, oferind antreprenorilor oportunități de creștere și...
Ultima oră
Pe aceeași temă