13.2 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialHalep și-a aflat adversara de la Wuhan Premier 5. Cu cine joacă...

Halep și-a aflat adversara de la Wuhan Premier 5. Cu cine joacă româncele

Simona Halep, principala favorită, va evolua la turneul de la Wuhan, de săptămâna viitoare, direct în turul al doilea, împotriva unei jucătoare din top 30 WTA. Româncele și-au aflat adversarele după tragerea la sorți a tabloului principal.

Simona Halep, 2 WTA şi cap de serie numărul 1, o va întâlni în runda a doua a turneului Premier 5 de la Wuhan, pe învingătoarea din meciul Anastasia Pavlicenkova, 33 WTA – Svetlana Kuzneţova, 30 WTA, ambele din Rusia. Oricare ar fi adversara sa, Halep are un palmares pozitiv: 3-2 cu Svetlana Kuzneţova şi 5-0 cu Pavliucenkova.

Citește și Halep, „eliberată” din iadul chinezesc. Urmează Wuhan-ul cu Șarapova

Monica Niculescu, locul 49 WTA, va juca, în turul I, împotriva chinezoaicei Liu Fangzhou, locul 159 WTA, beneficiară a unui wild card.

Irina-Camelia Begu, 29 WTA, o va întâlni pe Zarina Dias din Kazahstan, 41 WTA (2-1 în meciurile directe). Begu evoluează, în acest sfârșit de săptămână, în semifinalele turneului de la Seul.

Alexandra Dulgheru, 54 WTA, va juca împotriva Anei Ivanovici (12 WTA, Serbia), cap de serie numărul 9. Dulgheru a pierdut ambele meciuri disputate până acum cu sârboaica.

Ultima româncă de pe tabloul principal ar putea fi Patricia Maria Ţig, 115 WTA, care va evolua, vineri, în primul tur. O întâlnește pe Mona Barthel (47 WTA, Germania).

 

Cele mai citite

Străzi și locuințe din Constanța, afectate de inundații în urma unei ploi torențiale

În județul Constanța, marți dimineață, o ploaie torențială a provocat inundații care au afectat mai multe locuințe și străzi. Autoritățile au emis două mesaje...

Doi pensionari români, prinși de vameși pe aeroportul din Munchen cu bijuterii de 650.000 de euro

Doi pensionari români au fost prinși cu bijuterii de 650.000 de euro pe Aeroportul din Munchen. Vameșii au observat, inițial, un ceas de lux...

Armata libaneză își repoziționează trupele în sudul țării

Armata libaneză îşi repoziţionează trupele în sudul ţării, a declarat pentru AFP un responsabil militar libanez, într-un moment în care Israelul a stabilit o...
Ultima oră
Pe aceeași temă