18.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialWuhan: Irina Begu, în turul al doilea. Care este următoarea sa adversară

Wuhan: Irina Begu, în turul al doilea. Care este următoarea sa adversară

Irina-Camelia Begu, locul 26 WTA, s-a calificat în turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan (China), după ce a trecut de Zarina Dias (Kazahstan), 42 WTA. Românca și-a aflat deja următoarea adversară.

Begu a eliminat-o pe Dias cu scorul de 7-6 (5), 7-6 (5), după o oră şi 45 de minute de joc. Pentru româncă, în turul al doilea, va urma o adversară chiar mai dificilă.

Begu o va întâlni, marţi, în jurul orei 10.00, în runda a doua a turneului, pe Roberta Vinci (Italia), 18 WTA și finalista de la US Open, care a învins-o, cu scorul de 5-7, 6-1, 6-3, pe Danka Kovinici (Muntenegru), jucătoare venită din calificări şi poziţia 77 în clasamentul mondial.

Citește și Clasament WTA: Irina Begu a urcat pe cea mai bună poziție din carieră. Ce locuri ocupă româncele

Pentru Begu, 25 de ani, acesta este al patrulea duel din carieră cu Roberta Vinci, 32 de ani. Italianca are 3-1 în meciurile directe, ultima confruntare datând de la US Open 2014, când a învins-o pe Begu în turul al doilea.

La Wuhan, România va avea, în turul al doilea, trei reprezentante: Simona Halep (2 WTA), Irina Begu (26 WTA) și Monica Niculescu (47 WTA).

Citește și Begu, campioană la Seul, dar cu gândul la Wuhan Premier 5

 

Cele mai citite

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...
Ultima oră
Pe aceeași temă