13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialWuhan: Halep a scăpat de marea sa rivală. Șarapova, abandon la primul...

Wuhan: Halep a scăpat de marea sa rivală. Șarapova, abandon la primul meci după Wimbledon!

Maria Şarapova, a doua favorită, a abandonat, la turneul Premier 5 de la Wuhan, în timpul partidei cu Barbora Strycova, la scorul de 7-6 (1), 6-7 (4), 2-1. Rusoaica revenise în circuit după ce ultima dată evoluase în Grand Slamul de la Wimbledon.

Şarapova a acuzat dureri la încheietura mâinii stângi şi a cerut intervenţia fizioterapeutului la scorul de 1-0 în favoarea ei, în decisiv. În următoarea pauză, Şarapova a decis să se retragă de pe teren, când conducea cu scorul de 2-1, după două ore şi 43 de minute de joc, conform Mediafax.

Citește și LIVE TEXT Simona Halep – A. Pavliucenkova: românca, invincibilă în meciurile directe. Wuhan Premier 5

Șarapova nu a mai jucat de la US Open din cauza unei accidentări la piciorul drept. Anul trecut, a fost eliminată în optimi, la prima ediţie a Wuhan Open.

După retragerea Mariei Şarapova, jucătoarea daneză Caroline Wozniacki, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 4, devine principala favorită pe partea inferioară a tabloului de simplu.

La Wuhan, principala favorită este Simona Halep, locul 2 WTA. Românca va evolua, marţi, împotriva rusoiacei Anastasia Pavliucenkova, locul 32 WTA, în manşa a doua a competiţiei chineze.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă