17.4 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecial„Hotel Transylvania 2“, în cinematografele românești

„Hotel Transylvania 2“, în cinematografele românești

Castelul lui Drac este gata pentru o nouă comedie de aventuri cu monştri în filmul de animaţie al Sony Pictures Animation, „Hotel Transylvania 2”.

Condiţiile par a se îmbunătăţi la Hotel Transylvania. Regulile rigide ale lui Dracula, care nu permiteau decât monştrilor accesul în hotel, au devenit mai maleabile, deschizând porţile vizitatorilor obişnuiţi.

Dar, ascunzându-se în sicrie întunecoase, Drac se frământă din cauza faptului că adorabilul său nepot, Dennis, nu prea dovedeşte a avea calităţi de vampir, deşi, prin naştere, el este pe jumătate om şi pe jumătate vampir. Astfel că atunci când Mavis pleacă în vizită la socri, împreună cu Johnny – urmând să suporte un puternic şoc cultural –, “Vampa” Drac le cere prietenilor săi, Frank, Murray, Wayne şi Griffin, să-l supună pe Dennis la o pregătire gen “cantonament pentru monştri”.

Dar ei nu ştiu că demodatul şi morocănosul tată al lui Drac, Vlad, interpretat de Marcel Iureş, se pregăteşte să vină într-o vizită inopinată la hotel. Iar când Vlad va afla că strănepotul său nu este vampir de rasă pură şi, în plus, că oamenii obişnuiţi au obţinut acces în Hotel Transylvania lucrurile vor căpăta o turnură foarte urâtă! Din 30 octombrie, „Hotel Transylvania 2“ va fi distribuit în cinematografele din toată țara de către Intercomfilm Distribution.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă