16.9 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Moise Guran: „PSD-ul ticăie sinucigaș”

REVISTA BLOGURILOR. Moise Guran: „PSD-ul ticăie sinucigaș”

De pe blogurile de vineri, aflăm părerea lui Moise Guran despre inexstenţa unei competiţii interne pentru şefia PSD, părerea lui Adelin Petrişor despre prezența Rusiei pe frontul sirian, dar şi despre fondul clasei şi motivul pentru care este necesar, în opinia bloggerului Vali Petcu.  

Pe blogul Biziday, Moise Guran scrie despre despre inexstenţa unei competiţii interne pentru şefia PSD. „Dacă pui una sub alta evidenţele, singura concluzie logică ce îţi poate rezulta este că acest partid şi-a legat un pietroi de gât şi se îndreaptă hotărât spre râu. (…) Îl cunosc de mult timp pe Liviu Dragnea. Nu este un prost, din contră, e un strateg. E adevărat că Dragnea s-a schimbat mult în ultimii trei ani. A devenit mai răzbunător, mai impulsiv, mai fără scrupule. De când morţii votează cu două mâini în Teleorman, de când prietenul său, Ioan Niculae, a devenit ministru informal al Industriei şi Energiei, de când sudul României se comportă ca un despotat medieval, Dragnea s-a transformat precum Anakin în Darth Vader. Iar acum, când ieşirea sa din scenă pare iminentă, el candidează de unul singur la şefia celui mai mare partid din România… George Lucas n-a avut atâta imaginaţie”, a scris Guran.

Pe blogul lui Adelin Petrişor, citim că prezența Rusiei pe frontul sirian nu va pune capăt conflictului. „Kremlinul spune că au fost vizate ținte militare ale ISIS, americanii susțin că au fost de fapt lovite grupările care i se opun lui Bashar al Assad, în timp ce mai multe ong-uri au anunțat că au fost uciși civili nevinovați și nu teroriști. Da, aceasta cacofonie informațională  va fi la ordinea zilei. Fiecare îl va arăta cu degetul pe celălalt. Doamne ferște de mai rău! În spațiul aerian sirian acționează necoordonat avioane siriene, rusești, americane, israeliene, qatariote, franceze, saudite și iordaniene. Cam multe…”, a scris Petrişor.

Pe blogul Zoso.ro, Vali Petcu scrie despre fondul clasei, despre care îşi aminteşte că părinţii lui şi ai colegilor săi obişnuiau să îl strângă, în anii 1990. „Banii se fură. Directorul își ia două costume noi, directorul adjunct îi mărește salariul amantei secretare, se renovează cancelaria, se dau prime. Nu există bani pentru elevi. Dacă părinții vor să învețe, trebuie să (a) plătească și (b) să nu mai voteze hoți.”

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă