23.1 C
București
miercuri, 9 octombrie 2024
AcasăSpecialHoţ de maşini, beat şi fără permis, prins de poliţie pe o...

Hoţ de maşini, beat şi fără permis, prins de poliţie pe o stradă din Bucureşti

Un bărbat de 36 de ani care a furat o maşină dintr-un service din Bucureşti, a fost prins la scurt timp, după comiterea faptei, în trafic. Hoţul nu avea permis şi consumase băuturi alcoolice.

Incidentul s-a produs în seara zilei de 10 ianuarie.

Citeşte şi: Bărbaţi reţinuţi pentru furt de maşini, în Capitală

”Imediat după primirea sesizării, poliţiştii bucureşteni au procedat la efectuarea de verificări în trafic, ocazie cu care, în jurul orei 22.45, au identificat şi imobilizat autoturismul în cauză, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei.

Cu ocazia legitimării persoanei care conducea autoturismul sustras, poliţiştii bucureşteni au constatat faptul că, acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt pentru care s-a solicitat ajutorul colegilor din cadrul Brigăzii Rutiere a Poliţiei Capitalei, care l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv”, conform unui comunicat al poliţiei Capitalei.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Capitalei a reieşit faptul că, supectul, la data de 10 ianuarie, în jurul orei 16:00, în calitate de ajutor mecanic la un atelier auto situat în sectorul 6, ar fi sustras autoturismul în cauză care fusese introdus în service, pentru efectuarea unor reparaţii.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice, cu suspectul în stare de arest preventiv.

Cele mai citite

Profilele decorative, element central în designul interior modern. Cum să le alegi pe cele potrivite pentru locuința ta

În ultimii ani, profilele decorative au devenit un element cheie în designul interior modern, oferind nu doar un plus de stil, dar și funcționalitate....

Momente grele pentru Adrian Mazilu! Tânărul fotbalist s-a operat și va lipsi 4 luni

Fotbalistul român Adrian Mazilu a suferit prima sa intervenție chirurgicală din carieră și va fi indisponibil pentru restul anului. Adrian Mazilu, tânărul atacant de 19...

Președintele Biden și-a anulat întâlnirea de la Ramstein. Lovitură pentru sprijinul Ucrainei

Anularea călătoriei spulberă speranțele unui semnal puternic de sprijin al SUA pentru Ucraina Președintele american Joe Biden și-a anulat, marți, călătoriile în Germania și Angola,...
Ultima oră
Pe aceeași temă