17.1 C
București
marți, 8 octombrie 2024
AcasăSportLiviu Dragnea: Listele comune PSD-PNL ne aduc mai puţini europarlamentari

Liviu Dragnea: Listele comune PSD-PNL ne aduc mai puţini europarlamentari

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că social-democraţii şi liberalii trebuie să participe pe liste separate la alegerile pentru PE, pentru că astfel cele două partide vor avea mai mulţi europarlamentari.

„Nu ştiu dacă este bine, pentru că, în primul rând, s-a tot discutat să avem liste separate. S-ar putea ca mergând separat PNL şi PSD să aibă mai mulţi europarlamentari decât dacă ar merge pe liste comune. Părerea mea este că listele comune ne aduc mai puţini europarlamentari, a apreciat Liviu Dragnea.

Pe de altă parte, Dragnea a declarat că USL va discuta situaţia de la Ilfov, unde există neînţelegeri între PSD şi PNL, susţinând că „este foarte rău” că în acest judeţ PNL se aliază cu PDL.

„Despre USL Ilfov: acuma se mai ceartă oamenii, se mai împacă. Lucrurile se vor rezolva. Este foarte rău că PNL s-a aliat cu PDL la Ilfov. E un subiect pe care îl vom discuta, mai sunt şi situaţii la în alte judeţe, le vom discuta cred că luni. Vom face un USL luni, sper”, a spus Dragnea, răspunzând unei întrebări din partea jurnaliştilor, vineri, la ICCJ, unde s-a judecat dosarul „Fraudă la referendum”.

Întrebat cât va rezista USL, Dragnea a râs şi a răspuns: „O să vă spun ceva inteligent acum: USL va rezista până când se va rupe”.

Cele mai citite

Kanye West si Bianca Censori, gata de divorț după un mariaj de 2 ani

Potrivit celor de la TMZ, Kanye West și Bianca Censori se apropie de divorț după doi ani de căsnicie, transmite TMZ. Kanye West si Bianca...

Alina Gorghiu îi solicită Elenei Lasconi să-și ceară scuze de la toate femeile din România

Ministrul Justiției afirmă că declarațiile candidatului la prezidențiale sunt toxice și deplasate Alina Gorghiu îi transmite Elenei Lasconi, printr-o postare, să-și ceară iertare de la...

Franța: Un avion de mici dimensiuni a căzut peste o casă

Un accident aviatic a avut loc luni în localitatea La Bretonnière-la-Claye, Franța, unde un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în zidul unei case....
Ultima oră
Pe aceeași temă