18.5 C
București
marți, 8 octombrie 2024
AcasăSpecialPreluarea postului Prima TV de către Burci, în analiza Consiliului Concurenţei

Preluarea postului Prima TV de către Burci, în analiza Consiliului Concurenţei

Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea de concentrare economică prin care SC Graffiti Red SRL (controlată de către Cristian Burci) preia controlul asupra SC SBS Broadcasting Media SRL şi SC Prime Time Productions SRL, se arată într-un comunicat al autorităţii de concurenţă.

Companiile implicate în această operaţiune oferă servicii de reprezentare media, servicii de creaţie, producţie şi promovare publicitară, servicii de relaţii publice, servicii cercetare şi studii de piaţă, editare şi comercializare ziare şi reviste, editare şi comercializare cărţi, DVD-uri şi inserturi, comercializare spaţii publicitare, servicii tipografice pentru terţi, servicii de difuzare a canalelor de televiziune fără plată, servicii de publicitate realizate prin transmisii de televiziune. S.C. SBS Broadcasting Media S.R.L deţine licenţa postului de televiziune „Prima TV” .

Citeşte şi: Cristian Burci a cumpărat PrimaTV

Autoritatea de concurenţă va evalua operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice.

O decizie cu privire la aceastǎ operaţiune de concentrare economicǎ urmeazǎ a fi luatǎ, conform prevederilor legale, în termen de cel mult 45 de zile de la data la care notificarea este consideratǎ efectivǎ.

Consiliul Concurentei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la terţi (inclusiv concurenţi şi clienţi ai părţilor implicate), în legǎturǎ cu aceastǎ concentrare economicǎ.

Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise prin fax la nr. 021 405.45.12, prin e-mail la adresa servicii@consiliulconcurentei.ro sau prin poştǎ la urmǎtoarea adresǎ: Consiliul Concurenţei, Piaţa Presei Libere nr.1, corp D1, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013701, Oficiul Poştal nr. 33.

Cele mai citite

Atac rusesc asupra unei nave sub pavilion Palau în portul Odesa

O rachetă a ruşilor a lovit luni o navă sub pavilion Palau în portul Odesa, ucigând un cetăţean ucrainean şi rănind cinci cetăţeni străini,...

Biserica evanghelică fortificată din județul Sibiu, distinsă cu Premiul Publicului și Grand Prix 

Proiectul de reabilitare a Bisericii Săsești din Alma Vii, din comuna Moșna, județul Sibu, este marele câștigător al anului 2024: Grand Prix și Premiului Publicului în cadrul...

Integritatea în achiziții publice sub lupă: ANI emite 13 avertismente

Agenția Națională de Integritate a verificat și 28% dintre contractele finanțate din fonduri europene Potrivit unui comunicat al ANI, în perioada iulie - septembrie 2024,...
Ultima oră
Pe aceeași temă