12.8 C
București
marți, 8 octombrie 2024
AcasăSpecialFiul lui Năstase: Nu ne-am revenit după condamnare, e ca un vis...

Fiul lui Năstase: Nu ne-am revenit după condamnare, e ca un vis urât

Fiul cel mare al lui Adrian Năstase a declarat, joi, la Penitenciarul Rahova, că familia sa nu şi-a revenit după condamnarea tatălui său la patru ani de închisoare şi că este ca un vis urât din care nu ştiu dacă s-au trezit sau nu, relatează Mediafax.

Andrei Năstase a spus că deocamdată este greu, dar trebuie să îşi revină şi să se obişnuiască, să fie puternici şi să meargă înainte.

„Eu mă bucur să suntem sănătoşi, că suntem împreună, suntem o familie unită. Dacă reuşim să rămânem aşa, vom trece peste absolut orice”, a spus Andrei Năstase.

Întrebat dacă se aşteptau la o decizie de condamnare a tatălui său, Andrei Năstase a spus că au încercat să fie pregătiţi şi pentru varianta aceasta. „Ne aşteptam să fie bine, cum fiecare şi-ar fi dorit. Asta este”, a adăugat Andrei Năstase.

El a spus că pe drumul spre penitenciar a discutat în maşină cu mama şi cu fratele lui, Mihnea despre această situaţie. „Este greu, nici nu ne-am revenit. Este ca şi cum e un vis urât şi nici nu ştim dacă ne-am trezit, dacă nu. O să ne revenim, o să ne obişnuim cu situaţia”, a mai spus Andrei Năstase.

Întrebat ce a spus Adrian Năstase atunci când a hotărât să se predea, după decizia de condamnare la patru ani de închisoare, Andrei a spus: „A fost un moment greu. Poate cu altă ocazie o să discutăm despre asta”.

Întrebat despre postările de pe blogul lui Adrian Năstase, Andrei a spus: „Le scriem noi, le dactilografiem, sunt lucruri care doreşte să le exprime”.

Cele mai citite

Netanyahu la un an de la atacul Hamas: „ Vom continua lupta”

Premierul israelian Benjamin Netanyahu le-a promis luni seara compatrioţilor săi că va continua lupta până la atingerea obiectivelor de război stabilite de guvernul său,...

Franța: Un avion de mici dimensiuni a căzut peste o casă

Un accident aviatic a avut loc luni în localitatea La Bretonnière-la-Claye, Franța, unde un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în zidul unei case....

Atac rusesc asupra unei nave sub pavilion Palau în portul Odesa

O rachetă a ruşilor a lovit luni o navă sub pavilion Palau în portul Odesa, ucigând un cetăţean ucrainean şi rănind cinci cetăţeni străini,...
Ultima oră
Pe aceeași temă