16.9 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăSpecialCostel Pantilimon ar putea fi înlocuit de un GALACTIC! Pe cine vrea...

Costel Pantilimon ar putea fi înlocuit de un GALACTIC! Pe cine vrea Manchester City

Portarul echipei Manchester City, fostul stelist Costel Pantilimon, a primit o lovitură după ce oficialii clubului au anunţat că ar fi interesaţi să-l transfere pe Iker Casillias, de la Real Madrid, potrivit caughtoffside.com.

Cu toate că evoluţia lui Pantilimon a fost clar una pozitivă, el reuşind să-i ia locul titularului şi mult mai experimentatului portar englez Joe Hart, el nu ar fi reuşit să-l impresioneze pe managerul Manuel Pellegrini, conform site-ului englez. În cazul în care tehnicianul va aduce la echipă un portar de cinci stele, precum Casillias, Pantilimon ar putea fi scos în afara lotului sau împrumutat unei alte echipe.

Vezi aici FOTO-VIDEO Funerarii Eusebio: Ultimul drum al fotbalistului pe stadionul Benfica Lisabona

Clubul şeicilor multimiliardari este interesat de aducerea unui nou portar încă de când a venit Pellegrini la cârma echipei, ceea ce ar putea înseamna că Pantilimon a fost mai mult o soluţie de avarie pentru înlocuirea lui Joe Hart, care nu a mai dat randament în ultima perioadă.

Iker Casillias, cu toate că a evoluat până acum numai la Real Madrid, alături de care a câştigat cinci campionate, de două ori Liga Campionilor şi o Cupă, el nu se mai află în graţiile oficialilor clubului, mai ales după ce o perioadă de timp a fost accidentat. Galacticul de 32 de ani este în prezent rezerva lui Diego Lopez.

Spaniolul a primit deja o ofertă foarte bănoasă, pentru un contract de cinci ani de zile, din partea clubului englez. Dacă va accepta oferta şi se va despărţi de Real, Pantilimon ar putea avea mari probleme în viitor privind continuitatea sa la Manchester City. 

Cele mai citite

Pilonul 2 de pensii, active record de 30 de miliarde de euro

Banii din Pilonul 2 sunt al doilea cel mai valoros activ financiar al populaţiei, după depozitele bancare Un comunicat al Asociaţiei Pensiilor Private (APAPR) anunță...

Pilonul 2 de pensii, active record de 30 de miliarde de euro

Banii din Pilonul 2 sunt al doilea cel mai valoros activ financiar al populaţiei, după depozitele bancare Un comunicat al Asociaţiei Pensiilor Private (APAPR) anunță...

Medic de la ATI, rănit grav într-un accident rutier. Se afla pe marginea drumului

Virginia Armega medic în cadrul secției ATI a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, a fost rănită în urma accidentului din localitatea Țicleni, care...
Ultima oră
Pe aceeași temă