21.2 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialHakkinen îl încurajează pe Schumacher: Luptă, aşa cum o făceam amândoi pe...

Hakkinen îl încurajează pe Schumacher: Luptă, aşa cum o făceam amândoi pe pistă!

Fostul pilot de Formula 1 Mika Hakkinen i-a adresat o scrisoare deschisă germanului Michael Schumacher, în care a notat că accidentul suferit de acesta este „doar o nouă provocare” şi că fostul campion trebuie acum să lupte aşa cum o făcea atunci când concura, potrivit Mediafax.

„Accidentul tău este doar o nouă provocare. Trebuie să lupţi din nou, exact aşa cum o făceam amândoi pe pistă”, a precizat Hakkinen în scrisoarea publicată de Bild am Sonntag.

Mika Hakkinen a făcut referire şi la un accident grav suferit de el în 1995, când a fost rănit tot la cap. „Am supravieţuit cu ajutorul familiei mele şi al doctorilor. Sunt sigur că tu primeşti acelaşi tip de ajutor”.

„Fă-mi o favoare: de data asta nu încerca să ajungi primul. Nu trebuie să ai cel mai bun timp în această cursă. Trebuie să îţi acorzi tot timpul de care ai nevoie”, a menţionat Hakkinen.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori. Schumacher este în comă indusă, suferind de leziuni craniene.

Cele mai citite

Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit cu medicul Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit pe 5 octombrie 2024 cu Valeriu Gheorghiță, renumitul medic, într-o ceremonie elegantă desfășurată la Palatul Snagov. Evenimentul a fost unul...

Reacția Dianei Șoșoacă după respingerea candidaturii la alegerile prezidențiale

Diana Șoșoacă a reacționat după ce Curtea Constituțională a României i-a respins candidatura la alegerile prezidențiale. Aceasta își cheamă susținătorii la un miting: „Absolut...

Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura la alegerile prezidenţiale la BEC

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Toni Greblă, membru al Biroului Electoral Central, a declarat că Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura la alegerile prezidenţiale,...
Ultima oră
Pe aceeași temă