22.2 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialCe a scris Năstase pe blog înainte de aflarea sentinţei definitive în...

Ce a scris Năstase pe blog înainte de aflarea sentinţei definitive în dosarul Zambaccian

În aşteptarea sentinţei definitve în dosarul Zambaccian, fostul premier Adrian Năstase a publicat duminică pe blogul personal o postare în care susţine că o viaţă în care faci greşeli este mai onorabilă decât o viaţă în care nu faci nimic.

„Aşa cum afirma Bernard Shaw, o viaţă în care faci greşeli nu numai că este mult mai onorabilă, dar este şi mult mai folositoare decât una petrecută fără să faci nimic. Sper să fiţi de acord…”, a scris fostul ministru pe blog.

Adrian Nastase a atras atenţia că sentinţa definitivă în dosarul Zambaccian va fi dată într-o zi cu o importantă semnificaţie religioasă.

„Maine va fi anuntata si sentinta in dosarul “Zambaccian”. Daca as fi cinic, as spune ca pare a exista o legatura stransa intre justitie si sarbatorile religioase, mai ales in ceea ce priveste Craciunul – de rit vechi sau nou…”, a afirmat fostul premier.

Adrian Nastase a mulţumit tuturor vizitatorilor de pe blogul său pentru încurajări, pentru idei, pentru sugestii, pentru comentarii.

 

Cele mai citite

Germania, Franța și alte state UE fac eforturi pentru a accelera întoarcerea migranților în țările lor

Șaptesprezece țări europene au cerut Comisiei Europene să înăsprească regulile UE privind returnarea migranților ilegali în țările lor de origine Scrisoarea către Comisia Europeană a...

PSD condamnă decizia CCR de respingere a candidaturii Dianei Șoșoacă

“Dreptul oricărui cetățean de a alege și de a fi ales. CCR Trebuie să explice rapid decizia de invalidare a candidaturii Dianei Șoșoacă” București, 5...

TRAGEDIE: O tânără de 27 de ani și părinții ei au fost găsiți morți într-un apartament din Bistrița

O tânără și părinții ei au fost găsiți morți, sâmbătă seară, în apartamentul lor din Bistrița, în urma unui apel la 112 care anunța...
Ultima oră
Pe aceeași temă