16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialConcert caritabil pentru victimele incendiului din Colectiv

Concert caritabil pentru victimele incendiului din Colectiv

Un concert caritabil pentru ajutarea persoanelor aflate în suferință în urma tragediei din Colectiv va avea loc, miercuri, de la 22.30, în clubul Bamboo din Capitală, potrivit Mediafax. 

Pe scenă vor urca peste 25 de artiști, între care Voltaj, Direcția 5, Connect-R, Delia și Dan Bittman.

Prestația artiștilor care vor participa la acest concert nu va fi remunerată, cu toții acceptând să participe la eveniment în scop caritabil, potrivit unui anunț publicat pe pagina de Facebook a clubului Bamboo.

La acest concert caritabil vor urca pe scenă Connect-R, Raluka, Pepe, Matteo, Lidia Buble, Delia, Marius Moga, Ruby, Direcția 5, Dan Bittman, Voltaj, Animal X, Andreea Bănică, Alina Eremia, Randi, Uddi, Jo, Mike Diamondz, What’s Up, Carla’s Dreams, Antonio Fabrizi, Nicoleta Nuca, Lora, Nicole Cherry, Ami, Proconsul.

Concertul se va desfășura miercuri, începând cu ora 22.30, iar intrarea la eveniment va fi liberă. Gazda evenimentului va fi Cabral.

Profitul înregistrat în urma concertului va fi donat pentru ajutorarea victimelor incidentului din clubul Colectiv, iar cei care doresc să facă donații vor avea la dispoziție urne speciale, în incinta clubului Bamboo, pe toată durata evenimentului.

Potrivit celui mai recent bilanţ al autorităților, în urma incendiului izbucnit vineri noapte în clubul Colectiv au murit 31 de persoane. Alte aproximativ 130 de persoane sunt internate în mai multe spitale din București, până la 90 fiind în stare critică și gravă.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă