34.6 C
București
joi, 20 iunie 2024
AcasăSpecialUn student a fost înjunghiat MORTAL, iar altul este grav rănit

Un student a fost înjunghiat MORTAL, iar altul este grav rănit

UPDATE 17,20: Studentul din Iaşi care a murit după ce a fost înjughiat de un coleg de cameră avea 20 de plăgi, majoritatea în spate, iar tânărul aflat în stare gravă la spital a fost înjunghiat de 18 ori, informează Mediafax.

Principalul suspect, care a fugit din camera unde au fost găsite cele două victime, este în continuare căutat.

Surse apropiate anchetei spun că cei doi tineri înjunghiaţi şi agresorul, toți studenți în anul I la Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor a Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, petrecuseră noaptea trecută într-un club din oraş și s-au întors spre dimineață, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit aceloraşi surse, studentul care a murit, Victor Nour, din Republica Moldova, a fost găsit cu 20 de plăgi înjunghiate, majoritatea în zona spatelui, în timp ce tânărul care se află în spital, în stare gravă, Casian Harpă, a fost înjunghiat de 18 ori.

Un incident extrem de grav s-a înregistrat, duminică după-amiază, în municipiul Iași.

Un student din Republica Moldova, Victor Nour, a fost înjunghiat mortal în camera de cămin unde locuia. Un alt student, coleg de cameră, a fost înjunghiat de același agresor și este internat în spital, în stare gravă.

Atacatorul a fugit de la locul crimei și este căutat de Poliție. Se pare că el este domiciliat în orașul Roman. Potrivit site-ului bzi.ro, conflictul dintre studenți ar fi pornit pe fondul consumului excesiv de alcool.

Conform primelor informații, după ce atacatorul a înjunghiat cele două victime, el a incendiat interiorul camerei  în care se găseau acestea și apoi a fugit din cameră, încuind ușa. Incendiul nu a reușit să se extindă, fiind stins de pompieri.

Toți tinerii implicați în acest incident sunt studenți ai Facultății de Economie din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza”. Agresiunea s-a produs într-o cameră a căminului studențesc C4, la etajul 1. Potrivit unor alți studenți din cămin, din cameră s-au auzit strigăte de ajutor, dar nu a intervenit nimeni.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

CE: Pachetul de primăvară al semestrului european oferă orientări de politică pentru a spori competitivitatea și reziliența UE și pentru a menține finanțe publice...

Pachetul de primăvară al semestrului european oferă orientări de politică pentru a spori competitivitatea și reziliența UE și pentru a menține finanțe publice solide. În...

Ședința Guvernului de astăzi va fi reprogramată

Şedinţa de Guvern care urma să aibă loc astăzi va fi reprogramată, a anunţat Executivul.Potrivit unui anunţ al Guvernului de ieri, reuniunea guvernamentală urma...

124 de entități din întreaga lume cer Ameco să renunțe la procesul împotriva ONG-ului român Agent Green

124 ONG-uri, entități științifice, oameni de știință independenți, cercetători, profesori ai unor universități de renume, botaniști, apărători ai mediului și consultanți de mediu din...
Ultima oră
Pe aceeași temă