7.4 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialVictor Piลฃurcฤƒ: Eu sunt vinovat pentru cฤƒ nu am putut sฤƒ-i facem...

Victor Piลฃurcฤƒ: Eu sunt vinovat pentru cฤƒ nu am putut sฤƒ-i facem fericiลฃi pe fani

Selecลฃionerul Victor Piลฃurcฤƒ a declarat, marลฃi searฤƒ, cฤƒ se considerฤƒ vinovat pentru faptul cฤƒ jucฤƒtorii români nu au reuลŸit sฤƒ-i facฤƒ fericiลฃi pe fani ลŸi sฤƒ obลฃinฤƒ calificarea la Cupa Mondialฤƒ din Brazilia, conform Mediafax.
 

„Felicit echipa Greciei, care s-a calificat. A fost mai bunฤƒ. Calificarea am pierdut-o la Atena, când am pierdut cu 1-3. Am reuลŸit o partidฤƒ bunฤƒ, dar din pฤƒcate nu am putut remonta cele douฤƒ goluri. Am primit un gol stupid aici, aลŸa cum am primit ลŸi la Atena. Mi-am felicitat jucฤƒtorii pentru tot ce au fฤƒcut în aceastฤƒ perioadฤƒ, de doi ani ลŸi jumฤƒtate. Am ajuns la baraj, a fost o experienลฃฤƒ nouฤƒ pentru mulลฃi jucฤƒtori din echipa naลฃionalฤƒ. Echipa Greciei este mai valoroasฤƒ ca echipa României în momentul acesta. Cred cฤƒ munca noastrฤƒ a fost una bunฤƒ. Bฤƒieลฃii erau supฤƒraลฃi, dezamฤƒgiลฃi, e normal, toลฃi ลŸi-ar fi dorit calificarea la Mondialul din Brazilia. Cred cฤƒ munca noastrฤƒ a fost una bunฤƒ. Nu avem foarte mulลฃi jucฤƒtori valoroลŸi. Pentru primul joc îmi reproลŸez cฤƒ am primit trei goluri ลŸi cฤƒ nu ne-am apฤƒrat suficient de bine. Dacฤƒ aveam ลŸansฤƒ ลŸi noroc, puteam sฤƒ calificฤƒm”, a declarat Piลฃurcฤƒ.

CiteลŸte ลŸi Mutu cere demisia lui Piลฃurcฤƒ: Trebuie sฤƒ începem de la zero

El a apreciat cฤƒ atmosfera de pe Arena Naลฃionalฤƒ a fost excepลฃionalฤƒ: „Atmosfera a fost excepลฃionalฤƒ pe tot parcursul întâlnirii. Cred cฤƒ ลŸi echipa a jucat de aลŸa manierฤƒ, am încercat sฤƒ atacฤƒm, sฤƒ ne creฤƒm ocazii de gol. Suporterii au avut speranลฃe, poate dacฤƒ primeam ลŸi noi un penalti, care am înลฃeles cฤƒ l-am avut, se schimba soarta jocului. Adversarul te obligฤƒ sฤƒ joci de-a latul terenului. Îmi pare foarte rฤƒu pentru suporteri, ลŸtiu cฤƒ au avut încredere în noi. Din pฤƒcate nu am putut sฤƒ-i facem fericiลฃi. Eu sunt vinovat, sper sฤƒ ne calificฤƒm la ediลฃia viitoare”, a adฤƒugat selecลฃionerul.

Victor Piลฃurcฤƒ a mai spus cฤƒ nu regretฤƒ absolut nimic în ceea ce priveลŸte convocฤƒrile ลŸi a subliniat cฤƒ în meciul de marลฃi searฤƒ, echipei i-au lipsit Pintilii ลŸi Bourceanu.

 

El a subliniat cฤƒ a încercat sฤƒ-l convoace pe fundaลŸul ลžtefan Radu la naลฃionalฤƒ, însฤƒ acesta s-a retras: „Ar avea loc, dar dacฤƒ s-a retras ce sฤƒ-i fac? Am încercat sฤƒ-l convocฤƒm, sฤƒ vorbesc cu el, dar dacฤƒ nu-i face plฤƒcere sฤƒ joace pentru naลฃionalฤƒ, ce sฤƒ-i fac? Asta vorbeam ลŸi cu colaboratorii mei dupฤƒ manลŸa tur. Dar ce sฤƒ-i fac dacฤƒ lui îi place sฤƒ fie relaxat la Roma ลŸi sฤƒ joace pentru Lazio”.

Reprezentativa de fotbal a României a ratat calificarea la Cupa Mondialฤƒ din Brazilia, dupฤƒ ce a încheiat la egalitate, marลฃi searฤƒ, pe Arena Naลฃionalฤƒ, scor 1-1, cu selecลฃionata similarฤƒ a Greciei, în manลŸa retur a barajului de accedere la turneul final din 2014. În tur, tricolorii au pierdut, la Pireu, cu scorul de 1-3.

Cele mai citite

Pensionare anticipatฤƒ pentru romรขnii care locuiesc รฎn zone poluate

Un proiect legislativ, adoptat tacit de Senat, reintroduce aceastฤƒ pensionare anticipatฤƒย  De la 1 septembrie, noua Lege a pensiilor a รฎnlocuit-o pe cea anterioarฤƒ ศ™i...

Donald Trump รฎl atacฤƒ pe Zelenski: Nu ar fi trebuit niciodatฤƒ sฤƒ lase sฤƒ รฎnceapฤƒ acest rฤƒzboi

PreลŸedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a cฤƒrui ลฃarฤƒ a fost invadatฤƒ de Rusia la 24 februarie 2022, "nu ar fi trebuit niciodatฤƒ sฤƒ lase sฤƒ...

Pensionare anticipatฤƒ pentru romรขnii care locuiesc รฎn zone poluate

Un proiect legislativ, adoptat tacit de Senat, reintroduce aceastฤƒ pensionare anticipatฤƒย  De la 1 septembrie, noua Lege a pensiilor a รฎnlocuit-o pe cea anterioarฤƒ ศ™i...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ