13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialFOTO: Noua staţie de călcat Philips PerfectCare Pure, un „must have” pentru...

FOTO: Noua staţie de călcat Philips PerfectCare Pure, un „must have” pentru garderobă. Află de ce

Testată şi aprobată de experţi independenţi în domeniul textilelor, noua staţie de călcat Philips PerfectCare Pure este cea mai compactă şi mai uşoară staţie de călcat de la Philips, creată special pentru confort şi eficienţă în utilizarea de zi cu zi.

Se potriveşte astfel în fiecare locuinţă, nefiind nevoie de un spaţiu mare de depozitare. Greutatea staţiei de călcat (fier de călcat + bază) este de 3,19 kg, iar datorită sistemului de blocare la transport poţi muta cu uşurinţă produsul dintr-o parte în alta.

Având o capacitate de 1,5 litri, rezervorul de apă nu trebuie alimentat des pentru a scoate cutele de pe multitudinea de haine necălcate. El permite călcarea fără întrerupere aproximativ 2 ore şi jumătate.

Talpa T-ionicGLIDE, cea mai bună din gama Philips, alunecă extrem de uşor pe orice tip de material şi este rezistentă la zgârieturi, astfel încât călcatul este mult mai eficient şi mai rapid. În plus, debitul de abur continuu de până la 120g/min ajută la îndepărtarea eficientă şi rapidă a cutelor inestetice indiferent de cât de delicat sau dur este materialul. Astfel, vor fi tot timpul piese vestimentare impecabile.

Deasemenea, noua staţie de călcat PerfectCare Pure oferă combinaţia perfectă de temperatură şi putere a aburului indiferent dacă se doreşte netezirea cutelor de pe mătase, caşmir, lână sau poliester.

Datorită procesorului de control inteligent şi avansat şi a compartimentului pentru abur centrifugal, articolele se pot călca unele după altele, în orice ordine fără a se face setări. Stfel, noua staţie de călcat este 100% sigură pe toate tipurile de materiale chiar şi atunci când se calcă ţesături delicate precum mătasea sau caşmirul.

Tehnologia OptimalTemp asigură că nu se vor arde hainelele atunci când te grăbeşti înainte de o întâlnire sau un eveniment important. Talpa staţiei de călcat nu va fi niciodată prea fierbinte sau prea rece întrucât procesorul de control inteligent o păstrează la o temperatură constantă, perfectă pentru orice tip de material.

Prezintă, deasemenea, oprire automată de siguranţă astfel încât se poate lăsa nesupravegheată. Garanţia este de 5 ani iar banii se pot returna în termen de

În plus, datorită sistemului inteligent anti-calcar cu care Philips PerfectCare Pure este dotată, particulele de calcar provenite din apa de la robinet sunt filtrate iar un senzor anunţă când trebuie înlocuit cartuşul.

Garanţia este de 5 ani iar cei nemulţumiţi îşi pot recăpăta banii în termen de 60 de zile.

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă