18.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialCluj: O tรขnฤƒrฤƒ a murit รฎntr-un accident รฎn care au fost implicate...

Cluj: O tรขnฤƒrฤƒ a murit รฎntr-un accident รฎn care au fost implicate 3 maลŸini

O tânฤƒrฤƒ de 26 de ani a murit ลŸi un bฤƒrbat a fost rฤƒnit, vineri, în urma unui accident rutier care a avut loc pe centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, Vâlcele – Apahida.

Purtฤƒtorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliลฃie Judeลฃean (IPJ) Cluj, Adriana Vornicu, a declarat, vineri, cฤƒ o maลŸinฤƒ a intrat pe contrasens în urma unei depฤƒลŸiri ลŸi s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar, transmite Mediafax.

„O femeie a decedat ลŸi un bฤƒrbat a fost rฤƒnit, vineri, în urma unui accident rutier care a avut loc pe centura Vâlcele – Apahida, în care au fost implicate trei autoturisme. Din primele cercetฤƒri rezultฤƒ cฤƒ un autoturism care se îndrepta spre Gherla a depฤƒลŸit o maลŸinฤƒ aflatฤƒ în faลฃฤƒ ลŸi a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de un autoturism care circula regulamentar. Circulaลฃia este blocatฤƒ în ambele sensuri pe centurฤƒ”, a spus Vornicu.

Reprezentanลฃii Inspectoratului pentru Situaลฃii de Urgenลฃฤƒ (ISU) Cluj au anunลฃat cฤƒ la locul accidentului s-a intervenit cu douฤƒ autospeciale, o ambulanลฃฤƒ SMURD ลŸi douฤƒ ambulanลฃe ale Serviciului Judeลฃean de Ambulanลฃฤƒ Cluj.

Coordonatorul SMURD Cluj, Cristian Ursu, a declarat corespondentului MEDIAFAX cฤƒ persoana decedatฤƒ era o tânฤƒrฤƒ în vârstฤƒ de 26 de ani ลŸi conducea autoturismul care circula regulamentar din sens opus.

Cele mai citite

Dialog satiric รฎntre vaci: Din ciclul Fermier la UE m-aศ™ duce

โ€“ Ole, Torero! โ€“ Oleu, teroare! Cฤƒ de cรขnd am intrat รฎn UE, s-a dus liniลŸtea boilor ลŸi taurilor noลŸtri! โ€“ AลŸa e! Nu vezi...

Morศ›i de beศ›i

Peste 260 de schelete umane au fost descoperite รฎn ultimele patru luni cu ocazia descฤƒrcฤƒrii arheologice a zonei unde urmeazฤƒ sฤƒ se construiascฤƒ...

Dialog satiric รฎntre vaci: Din ciclul Fermier la UE m-aศ™ duce

โ€“ Ole, Torero! โ€“ Oleu, teroare! Cฤƒ de cรขnd am intrat รฎn UE, s-a dus liniลŸtea boilor ลŸi taurilor noลŸtri! โ€“ AลŸa e! Nu vezi...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ