15.4 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialMai mult spaţiu cu uşile secţionale culisante în lateral de la Hörmann

Mai mult spaţiu cu uşile secţionale culisante în lateral de la Hörmann

Hörmann oferă soluţii flexibile pentru uşile de garaj secţionale. Astfel, pentru cei care nu au, în interiorul garajului, spaţiu suficient pentru uşile care culisează pe tavan, producătorul german propune uşile secţionale culisante în lateral. Sigure şi performante, noile uşi secţionale culisante în lateral sunt realizate cu patente Hörmann şi întrunesc toate testele de rezistenţă.  

Uşile secţionale culisante în lateral sunt acţionate cu sistemul de ghidare cu role duble, silenţios şi precis. Realizate de experţii Hörmann din panouri de 42 mm grosime, umplute cu spumă poliuretanică, uşile sunt ghidate, în partea de sus de role duble, stabile, iar în partea de jos printr-o şină de podea rotunjită, care se deschide la ambele capete. 

Uşa este prevăzută şi cu sisteme de protecţie împotriva prinderii degetelor şi de siguranţă la suprasarcină automată.

Cu sistemul de protecţie împotriva prinderii degetelor, în interior şi în afară, sunt prevenite accidentările la acţionarea uşii de garaj. 

Siguranţa la suprasarcină automată este activă atât în timpul ciclului de deschidere, cât şi în cel de închidere a uşii de garaj. Astfel, uşa se opreşte imediat în cazul în care există un obstacol în zona de deschidere sau în dispozitivul de ghidare pe perete. În acest mod sunt prevenite accidentările şi deteriorările aduse autovehiculelor.

De asemenea, uşile secţionale culisante în lateral pot fi deschise şi parţial, accesul pietonilor în garaj fiind astfel mai rapid, fără a fi necesară deschiderea întregii uşi de garaj.

Uşile secţionale culisante în lateral Hörmann sunt disponibile, pentru modelul cu striaţii M cu finisajele: Woodgrain, Silkgrain, Decograin Golden Oak, pentru modelul cu striaţii L cu finisaje Woodgrain şi Silkgrain, iar pentru modelul casetat cu finisaje Woodgrain şi Decograin Golden Oak.

Cele mai citite

Andrei Rațiu, desemnat cel mai rapid jucător al lunii în La Liga!

Andrei Rațiu se află într-o formă excelentă în tricoul celor de la Rayo Vallecano, unde a reușit să impresioneze atât prin performanțele sale ofensive,...

Tranzacție strategică: Compania ungară MVM preia divizia E.ON de gaze și electricitate din România

Tranzacția este condiționată de aprobarea unor instituții ale statului român și este așteptată să fie anunțată oficial, în câteva luni Romgaz și OMV Petrom...

Premierul calmează temerile: România nu va intra în criză, avem depozite la BNR

Marcel Ciolacu afirmă că este în legătură permanentă cu guvernatorul BNR și analizează indicatorii economici Întrebat dacă există riscul unor turbulențe economice în viitor, premierul...
Ultima oră
Pe aceeași temă