17.4 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSportOpoziţia iese la bătaie. Cătălin Moroşanu, şef peste tineretul PDL din Iaşi

Opoziţia iese la bătaie. Cătălin Moroşanu, şef peste tineretul PDL din Iaşi

Luptătorul de K1 Cătălin Moroşanu a fost desemnat liderul organizaţiei de tineret a filialei judeţene a PDL Iaşi, după ce a fost ales, în 2012, consilier judeţean pe listele democrat-liberalilor.

„Voi avea o misiune dificilă, pentru că până în noiembrie trebuie să organizez alegeri la tineret în cele o sută de localităţi ale judeţului. Este o experienţă de viaţă, mi-a intrat politica în sânge. Dacă nu intrăm noi tinerii în politică, ce facem? Trebuie să luăm taurul de coarne”, a declarat Cătălin Moroşanu.

El a mai spus că tinerii din PDL Iaşi vor avea independenţă faţă de seniorii partidului şi că nu vor fi simple marionete ale acestora.

Desemnarea lui Moroşanu la şefia tinerilor PDL Iaşi survine demisiei din acest post a consilierului judeţean Radu Ursanu, care depăşise limita de vârstă pentru a mai putea rămâne în funcţie, transmite Mediafax.

Cătălin Moroşanu a fost ales în iunie 2012 consilier judeţean, pe listele PDL Iaşi. În luna aprilie a acestui an, el fusese desemnat preşedintele filialei municipale aşi a tinerilor democrat-liberali.

Moroşanu are 31 de ani şi a debutat în K1 în anul 2007, fiind câştigător al mai multor competiţii naţionale şi internaţionale.

Cele mai citite

Turbina auto: cauze frecvente ale defectelor și prevenirea acestora

O turbină auto, cunoscută și sub denumirea de turbosuflantă sau mai simplu, turbo, este un dispozitiv care crește puterea motorului prin forțarea introducerii unei...

Ghid rapid pentru machiajul perfect în 5 pași

Când vine vorba de machiaj, simplitatea este cheia. Dacă te grăbești dimineața sau ai un eveniment neașteptat, e important să ai o rutină rapidă...

Mark Rutte, noul lider NATO, promite sprijin pentru Ucraina: Nu mă tem de rezultatul alegerilor din SUA

Rutte a declarat că ar putea colabora cu oricare dintre candidații la Casa Albă Noul șef al NATO, Mark Rutte, și-a exprimat marți sprijinul ferm...
Ultima oră
Pe aceeași temă