12.5 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Şapte persoane au fost reţinute în dosarul de şantaj şi sechestrare...

VIDEO. Şapte persoane au fost reţinute în dosarul de şantaj şi sechestrare anchetat de DIICOT

UPDATE. Patru cetăţeni israelieni şi trei români au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, în dosarul în care sunt suspectaţi de recuperări de bani cu violenţă, lipsire de libertate, tâlhărie şi şantaj, una dintre victime fiind medic estetician. Cei pe numele cărora s-au emis ordonanţe de reţinere sunt Shimon Efraim, Kastro Charli, Erlith Nehemia, Malka Zosef, Mihai Mila, Angela Olteanu şi Florin Păun, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Tolea Ciumac nu este de găsit, spun anchetatorii. El trebuia să fie audiat în dosarul în care mai multe persoane sunt acuzate de răpirea unor oameni de afaceri israelieni.


// <![CDATA[
www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';
if(typeof flowplayer == 'undefined') {
document.write('’);
document.write(”);
}
var domain = document.domain;
var domain_split = domain.split(‘.’);
var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1];
document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/48ddf29f1d4c4b84d55e0d5637ed13c1/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));
// ]]>


content channel

–-

Şapte persoane au fost reţinute, mircuri dimineaţă, de perocurorii DIICOT, într-un dosar de răpiri şi şantaj. Este vorba despre o grupare formată din 15 persoane, români şi israelieni, ai cărei membri au fost implicaţi în răpiri de oameni de afaceri pentru a cere răscumpărare.

Din această grupare fac parte, potrivit anchetatorilor, medici, avocaţi, luptătorul Tolea Cimac, dar şi Mihai Mila, bărbatul condamnat în dosarul de sechestrare al finanţatorului Stelei.

CITEŞTE ŞI: DIICOT: 11 israelieni şi români,cercetaţi pentru infracţiuni de violenţă, tâlhărie şi şantaj

Una dintre victimele reţelei din care fac parte cei doi este un medic estetician israelian.

Procurorii DIICOT au făcut, marţi, 18 percheziţii în Bucureşti şi în localităţile Pantelimon, Voluntari, Măgurele şi Roşu din Ilfov, urmând să audieze 15 persoane, români şi israelieni, suspectate într-un dosar privind fapte de recuperări de bani şi violenţe.

Potrivit anchetatorilor, membrii grupării sunt suspectaţi că, prin violenţă, ameninţare si folosirea armelor de foc, au lipsit de libertate mai multe părţi vătămate, în scopul deposedării acestora de bunuri de valoare sau pentru a le determina să plătească sume importante în lei sau valută.

 

 

Cele mai citite

Opt copii din Fâșia Gaza vor fi tratați în România

Opt copii din Fâşia Gaza, împreună cu familiile lor, au ajuns în România, şi vor fi trataţi în unităţi medicale de specialitate, iar familiile...

Nicușor Dan susține că oamenii nu sunt în pericol, dacă trec prin Piața Unirii

Primarul general afirmă că nu există un expert care să confirme urgența lucrărilor de reabilitare Primarul Capitalei nu crede că graba cu care primarul sectorului...

Opt copii din Fâșia Gaza vor fi tratați în România

Opt copii din Fâşia Gaza, împreună cu familiile lor, au ajuns în România, şi vor fi trataţi în unităţi medicale de specialitate, iar familiile...
Ultima oră
Pe aceeași temă