16.1 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuDespărțire la Hollywood: De ce s-a încheiat noua relație a lui Leonardo...

Despărțire la Hollywood: De ce s-a încheiat noua relație a lui Leonardo DiCaprio

Actorul Leonardo DiCaprio și prietena sa, modelul Kelly Rohrbach, în vârstă de 25 de ani, s-au despărțit, potrivit revistei People, citată de Agerpres.

Potrivit unei surse din anturajul celor doi, DiCaprio şi Rohrbach au încheiat relaţia în urmă cu câteva luni, iar despărțirea a fost una amiabilă. Mai mult, sursa a spus că un motiv a fost programul de lucru încărcat.

"Sunt atât de ocupați, el are un film important care va apărea în curând, iar ea este unul dintre cele mai cunoscute supermodele din lume. Nu este vorba de nicio altă persoană", a indicat sursa citată.

Cei doi și-au petrecut Anul Nou separat, DiCaprio sărbătorind în St. Barts în compania unor celebrități, iar Rohrbach cu familia.

DiCaprio și modelul Sports Illustrated începuseră să se întâlnească vara trecută și au fost văzuți ultima dată împreună de Ziua Recunoștinței.

Cele mai citite

Menține igiena și siguranța cu săpunuri și dezinfectanți de top de la Sanito.ro

În contextul actual, asigurarea unei igiene riguroase este mai importantă ca niciodată. De la birouri și spații comerciale, până la utilizarea acasă, produsele Sanito.ro...

Directiva europeană privind industria textilă: Pașaport digital și materii recuperabile obligatorii, din 2025

Începând cu 1 ianuarie 2025, toate produsele din sectorul textilelor, confecțiilor și pielăriei vor fi obligate să aibă un pașaport digital, conform unei directive...

Ucraina participă la un exercițiu NATO pentru testarea sistemelor anti-drone

NATO a încheiat săptămâna aceasta un exercițiu anti-drone major, la care Ucraina a participat pentru prima dată, alianța occidentală încercând să tragă urgent învățăminte...
Ultima oră
Pe aceeași temă