16 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSportŞefii USL discută despre posibila demisie a lui Vosganian

Şefii USL discută despre posibila demisie a lui Vosganian

Premierul Victor Ponta şi liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, au sosit la cabinetul şefului Senatului, Crin Antonescu, unde liderii liberali discută, potrivit unor surse, despre demisia ministrului Economiei, Varujan Vosganian, relatează Mediafax.

Citeşte şi Senatul, scut pentru Vosganian. Ministrul spune că e pregătit să-şi dea demisia de onoare

Conducerea PNL, reunită în cabinetul preşedintelui Senatului, discută la această oră pe marginea demisiei din funcţie a ministrului Economiei, Varujan Vosganian, în cazul căruia plenul Senatului a respins solicitarea de începere a urmăririi penale, au declarat pentru Mediafax surse PNL.

Varujan Vosganian a intrat la discuţii cu liderii PNL imediat după votul din plenul Senatului, sursele citate precizând că înaintea discuţiilor cu premierul Victor Ponta ministrul are o consultare cu conducerea PNL.

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat, în plenul Senatului, după respingerea cererii privind solicitarea de începere a urmăririi penale împotriva sa, că este pregătit să îşi dea demisia de onoare şi că va avea o discuţie în acest sens cu premierul.

Rezultatul oficial al votului Senatului în cazul solicitării privind începerea urmăririi penale în cazul ministrului Varujan Vosganian a fost anunţat în plen, fiind înregistrate 126 de voturi „împotrivă” şi 25 de voturi „pentru”.

Procurorul general al Parchetului ICCJ a solicitat, în 2 septembrie, Senatului şi, respectiv, şefului statului declanşarea procedurilor pentru formularea cererii de începere a urmăririi penale în cazul lui Varujan Vosganian şi, respectiv, Adriean Videanu, pentru complot şi subminarea economiei naţionale.

Cele mai citite

VIDEO Un adolescent de 18 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un adolescent în vârstă de 18 ani și-a pierdut viața, după ce mașina pe care o conducea a intrat cu viteză într-un parapet de...

Traficant de canabis, arestat preventiv pentru 30 de zile

Un traficant de canabis a primit mandat de arestare preventivă, pentru trafic de droguri de risc, pe care le-ar fi comercializat în proximitatea unui...

Avertizare Cod Portocaliu de inundații emis pentru șase județe

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare de Cod Portocaliu de inundații, valabilă pe 30 septembrie, pentru râurile...
Ultima oră
Pe aceeași temă