17.4 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSportTraian Băsescu spune că Victor Ponta nu poate să-şi asume responsabilitatea în...

Traian Băsescu spune că Victor Ponta nu poate să-şi asume responsabilitatea în momente critice

Despre posibilul candidat al PSD, Traian Băsescu spune că ”Victor Ponta nu poate să-şi asume responsabilitatea în momente critice. Ponta e mincinos. Marea lui pasiune este să sară în avion şi să meargă unde îl primeşte.

Imaginaţi-vă cum se uită oamenii ăia la el când ştiu că el e liderul de la Bucureşti cu două plagiate. Te primesc din politeţe, dar uitaţi-vă ce reacţii au”, a declarat Traian Băsescu la emisiunea Evenimentul Zilei de la B1TV.

 Traian Băsescu a mai declarat, joi, că liderul PNL Crin Antonescu nu are nicio şansă la prezidenţiale, el rămânând doar un candidat.

„Crin Antonescu şi-a încheiat mandatul, el va rămâne doar candidat, nu mai poate câştiga”, a spus Băsescu.

Preşedintele spune că în cazul lui Victor Ponta, minciuna este o boală, iar cei doi lideri nu fac decât să „scufunde” ţara la nivel extern.

Şeful statului afirmă că un candidat cinstit, aşezat, care nu minte, aşa cum este Emil Boc, are mult mai multe şanse la Cotroceni ca liderii USL Ponta sau Antonescu.

„Dacă poporul va înţelege că măsurile pe care le-a luat Boc pentru ieşirea rapidă din criză au fost cele corecte. Iei un premier care şi-a trecut ţara prin criză, l-au înjurat 22 de milioane de persoane, dar poporul nu poate fi păcălit la nesfârşit. Pe Ponta poate să-l bată Boc, care e foarte cinstit. Cred că Boc va fi reevaluat.

Ponta nu poate fi premier în momente critice. Nu poate să îşi asume răspunderea în astfel de situaţii”, a spus Traian Băsescu la emisiunea Evenimentul Zilei.

În privinţa lui Emil Boc, preşedintele a spus că acesta are mai multe şanse decât Mihai Răzvan Ungureanu la prezidenţiale, pentru că a trecut ţara prin criză, când a fost prim-ministru, iar toate acţiunile din mandatul său trebuie explicate.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă