19.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuControversă în Marea Britanie: Prinţul William a înjurat la TV

Controversă în Marea Britanie: Prinţul William a înjurat la TV

Nu este uşor să ai sânge albastru, demonstrează cea mai recentă controversă care îl vizează pe prinţul William, din cauză că a înjurat în timpul unui interviu la TV, potrivit Vanity Fair.

În contextul lansării documentarului „Când Ant şi Dec fac cunoştinţă cu prinţul: 40 de ani de încredere”/”When Ant and Dec Met the Prince: 40 Years of the Prince’s Trust”, luni seara, în Marea Britanie, prinţii William şi Harry au dat fost invitaţi să vobească despre tatăl lor, prinţul Charles, cu cei doi prezentatori TV şi comedieni, Ant şi Deck.

La un moment dat, discuţia a ajuns la scrisorile pe care prinţul Charles le trimitea celor doi fraţi, când ei erau la şcoală şi cât de dificil le era să descifreze scrisul tatălui lor. Astfel, Harry a dezvăluit celor doi realizatori că obişuia să facă îl roage pe fratele său să descifreze şi scrisorile lui. „În caz că era vorba despre vreo dojană aspră (eng. „bollocking”), pe care nu am auzit-o deja”, a completat prinţul William.

Deşi termenul înseamnă „mustrare aspră”, în limba engleză, este folosit frecvent ca înjurătură, în jargon (r***t), fapt ce a stârnit reacţii pe Twitter: „Cine s-ar fi gândit că şi membrii familiei regale cunosc înjurături”, a comentat o persoană.  

Momentul a fost cu atât mai controversat cu cât, dintre cei doi prinţi, Harry este cel renumit pentru atitudinea excentrică, astfel că publicul a fost luat prin surprindere că înjurătura nu a fost a lui, ci a lui William.

Cele mai citite

Simona Halep a primit wild card la turneul WTA de la Tokyo

Simona Halep (32 de ani, locul 1132 WTA) este pregătită să revină în competiții la sfârșitul lunii octombrie, după o absență de 5 luni...

Tensiunea mică: cauze, simptome și tratament

Tensiunea arterială reprezintă forța cu care sângele împinge împotriva pereților arterelor atunci când este pompat de inimă. Dacă valorile sale scad sub 90/60 mmHg,...

Rațiu, dorit în cele mari campionate ale Europei!

Andrei Rațiu a făcut un meci mare în La Liga, la începutul acestei săptămâni, iar prestația sa nu a trecut neobservată. Presa din Spania...
Ultima oră
Pe aceeași temă