17.9 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialDan Voiculescu: Singura acuzaţie care mi se poate aduce este cea de...

Dan Voiculescu: Singura acuzaţie care mi se poate aduce este cea de „INFLUENŢARE TELEPATICĂ”

Dan Voiculescu, condamnat joi la cinci ani de închisoare cu executare în cazul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), a scris pe blogul personal că decizia Tribunalului Bucureşti este „o nedreptate”.

„Dar ea nu înseamnă nimic în comparaţie cu nedreptăţile de lângă noi: copii săraci, care nu au bani de haine ori rechizite şi nu pot să meargă la şcoală; tineri fără un loc de muncă, indiferent de efortul făcut; părinţi care îşi îngroapă copiii din culpe medicale ori indiferenţă administrativă; bătrâni uitaţi de stat şi de societate”, a scris Voiculescu pe blog.

Citeşte şi Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de închisoare, în dosarul ICA

Fondatorul Partidului Conservator a mai scris că va ataca decizia instanţei şi că are „încredere deplină” în magistraţii corecţi şi în sistemul de justiţie românesc. Voiculescu a mai spus că singura acuzaţie care i se poate aduce este cea de „influenţare telepatică”, potrivit filei 165 din rechizitoriul DNA, «Toti cei implicati (n.r. in acest dosar) au actionat in interesul Grivco S.A. din considerente telepatice ori din necunoastere sau prostie», pe care o consideră o acuzaţie „halucinantă pentru orice sistem de drept”.

„Am un scurt mesaj pentru cei care mă cunosc – şi ştiu cât de mult îmi place lupta: să nu-şi facă griji!Iar cei care nu mă plac sau nu mă cunosc să nu se bucure prematur: orice s-ar întampla, revin„, a mai spus fostul patron al Antenelor pe blog.

 

Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...
Ultima oră
Pe aceeași temă