21.7 C
București
joi, 13 iunie 2024
AcasăSpecialAustralian Open: Serena Williams s-a calificat în optimile de finală

Australian Open: Serena Williams s-a calificat în optimile de finală

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul unu mondial, s-a calificat, vineri, în optimile de finală ale Openului Australiei la tenis, după ce a învins-o pe rusoaica Daria Kasatkina, în două seturi simetrice, 6-1, 6-1, potrivit Agerpres.

Williams, principala favorită şi deţinătoarea titlului, va întâlni în turul următor o altă reprezentantă a Rusiei, Margarita Gasparian. 

Tot vineri şi-a asigurat prezenta în optimile primului turneu de Mare Şlem al anului şi poloneza Agnieszka Radwanska, numărul 4 pe lista capilor de serie, care a dispus cu 6-4, 6-0, de portoricana Monica Puig. 

Citeşte şi: Maria Şarapova, carieră cu 600 de victorii

Radwanska o va avea ca adversară în meciul următor pe germanca Anna-Lena Friedsman, învingătoare cu 0-6, 6-4, 6-4 în faţa italiencei Roberta Vinci, cap de serie numărul 13. 

Cele mai citite

Macron a cerut partidelor rivale din ambele părți ale spectrului politic să i se alăture împotriva partidului de extrema dreaptă Adunarea Naţională (RN)

Preşedintele francez Emmanuel Macron a cerut miercuri partidelor rivale din ambele părţi ale centrului politic să i se alăture pentru a forma o alianţă...

Despre aleșii non-politici și non – UE

Mulți au deplâns comasarea alegerilor plecând de la ideea că tematica europeană va cădea în plan secundar și practic alegerile pentru europarlamentare vor fi...

Clotilde Armand află că plângerile penale nu se depun pe Facebook

Ilustrație: Marian Avramescu Primarul înfrânt al sectorului 1 din Capitală, Clotilde Armand, a învățat o lecție prețioasă la aceste alegeri locale: plângerile penale se...
Ultima oră
Pe aceeași temă