18 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialFOTO. Accident grav cu douฤƒ autocare romรขneลŸti care s-au tamponat frontal

FOTO. Accident grav cu douฤƒ autocare romรขneลŸti care s-au tamponat frontal

UPDATE. La faลฃa locului au ajuns 11 ambulanลฃe ลŸi echipaje de descarcerare ala pompierilor, iar 25 de rฤƒniลฃi, între care trei copii, au fost transportaลฃi la Spitalul Judeลฃean de Urgenลฃฤƒ Arad, în timp ce patru rฤƒniลฃi au refuzat sฤƒ plece la spital, primind îngrjiri medicale la faลฃa locului.

–-

În jurul orei cinci dimineaลฃa, douฤƒ autocare s-au  ciocnit frontal în localitaea arฤƒdeanฤƒ Nฤƒdlac. Unul dintre autocare, ce apaลฃinea firmei Saiz Tur, venea din Spania, cu 70 de pasageri, iar celalalt mergea spre  Italia.

Din primele cercetฤƒri se pare cฤƒ vinovat este ลŸoferul firmei Saiz Tur, care a avut vitezฤƒ excesivฤƒ ลŸi a intrat frontal în celฤƒlalt, pe sensul opus. Cei doi ลŸoferi implicaลฃi în accident au decedat pe loc. Din autocarul care mergea spre Italia a mai murit o persoanฤƒ, ลŸoferul de rezervฤƒ.

Dintre cei peste o sutฤƒ de pasageri, 27 sunt rฤƒniลฃi, iar trei se aflฤƒ în stare foarte gravฤƒ. Reprezentantul firmei SaizTur aflat la faลฃa locului a declarat cฤƒ nu ลŸtie cine este de vinฤƒ, dar vor analiza.

Unul dintre pasagerii aflaลฃi în autocarul respectiv ne-a povestit doar cฤƒ a auzit un scârลฃâit de frânฤƒ. „ลžoferul a spus cฤƒ s-a rupt un bulon, sau aลŸa ceva, dupฤƒ care nu mai ลŸtiu decât cฤƒ am zburat peste trei scaune”, a precizat acesta. Norocul lui a fost cฤƒ se afla la jumฤƒtatea autocarului.

Cele mai citite

Netanyahu acuzฤƒ Hamas de eศ™ecul negocierilor de pace: a „respins” รฎn bloc „tot”

Premierul israelian a acuzat miercuri Hamas cฤƒ a "respins" รฎn bloc "tot" ceea ce a fost propus รฎn timpul negocierilor purtate sub egida unei...

Transporturile pe Dunฤƒre sunt รฎn pericol. Soluศ›iile pentru un trafic eficient de mฤƒrfuri

Debitul Dunฤƒrii continuฤƒ sฤƒ scadฤƒ pe fondul secetei ลŸi al lipsei de investiลฃii รฎn lucrฤƒri de dragaj.12 dintre porturile dunฤƒrene nu au รฎncฤƒ conexiuni...

Netanyahu acuzฤƒ Hamas de eศ™ecul negocierilor de pace: a „respins” รฎn bloc „tot”

Premierul israelian a acuzat miercuri Hamas cฤƒ a "respins" รฎn bloc "tot" ceea ce a fost propus รฎn timpul negocierilor purtate sub egida unei...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ