15.2 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI. Antonescu se pregăteşte pentru prezidenţiale la Mamaia

REVISTA PRESEI. Antonescu se pregăteşte pentru prezidenţiale la Mamaia

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta vor călători cu aceeaşi aeronavă, nou-nouţă, în deplasările oficiale din ţară şi străinătate, scrie, vineri, Adevărul: „Maxi-taxi aerian pentru Victor şi Traian”.

Guvernul a decis, prin ordonanţă de urgenţă, alocarea a 13 milioane de lei pentru achiziţionarea unei aeronave speciale cu 12 locuri, care să le servească preşedintelui, premierului, dar şi altor demnitari.

Evenimentul Zilei scrie, vineri, despre numirea Loredanei Oniga la Direcţia de Finanţe Cluj, care va cuprinde toate direcţiile judeţene din Cluj, Bistriţa Năsăud, Bihor, Sălaj, Satu Mare şi Maramureş: „O fostă casieriţă de bancă, numită politic şefă la controlul fiscal din toată Transilvania”.

Oniga a fost numită, din 2 august, director executiv la Direcţia Regională de Inspecţie Fiscală, în condiţiile în care, susţine EVZ, ea nu a ocupat niciodată o funcţie de conducere. Din 2011, Loredana Oniga a lucrat la Garda Financiară Cluj.

Gândul scrie, vineri, despre şcolile de vară ale PNL, PSD şi PDL şi arată cum Antonescu şi-a pregătit lansarea pre-campaniei prezidenţiale la Constanţa: „Prezidenţiabilul Antonescu face mega-show la Mamaia, PDL pregăteşte rezistenţa de la Eforie Nord. Blaga: „Crin a simţit nevoia unei reconfirmări după disputele interne”

În avanpremiera anului electoral 2014, partidele s-au mutat, cu lideri şi mesaje, timp de trei zile, pe litoral. Lovitura de imagine, înainte ca noua sesiune parlamentară să înceapă, o pregăteşte USL, care a regizat amănunţit un show la Constanţa, gândit ca un cadru în care prezidenţiabilul Crin Antonescu să îşi lanseze primele mesaje pentru tineri, scrie Gândul.

Fenechiu continuă să facă jocurile la Transporturi, numindu-şi acoliţii în funcţii-cheie, notează, vineri, Curentul. „Cel mai nou caz, în logica de mai sus, este cel al noii numiri de la Ministerul Transporturilor, acolo unde PNL încearcă să-şi implanteze oamenii de încredere. Dacă până acum Sorin Ovidiu Vântu declara că statul trebuie să se întărească pentru că are oameni băgaţi peste tot, se pare că mai nou locul său a ajuns să fie luat de PNL-ul lui Crin Antonescu. După ce a fost obligat să plece la Transporturi cu coada între picioare, fiind condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul Transformatorul, Relu Fenechiu controlează în continuare ministerul, prin intermediul  oamenilor pe care i-a lăsat sau pe care îi numeşte în continuare în conducerea instituţiei. Ultima numire pe această listă este a secretarului de stat Bogdan Găurean, susţinut de Fenechiu pentru funcţia de secretar de stat la Transporturi”.

 

 

 

Guvernul a decis, prin ordonanţă de urgenţă, alocarea a 13 milioane de lei pentru achiziţionarea unei aeronave speciale cu 12 locuri, care să le servească preşedintelui, premierului, dar şi altor demnitari.

Citeste mai mult: adev.ro/msavyg

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă