13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialTapetul floral, din nou în lumina reflectoarelor

Tapetul floral, din nou în lumina reflectoarelor

Tapetul a devenit din nou unul dintre elementele ce oferă personalitate, dinamism şi rafinament unei încăperi. În ceea ce priveşte recomandările stiliştilor, anul 2013 este dedicat temelor florale atât în modă, cât şi în amenajările interioare.

Fie că este vorba despre buchete florale sau flori mari viu colorate, fie de folosirea combinaţilor de printuri florale pe fundal alb sau de explorarea culorilor vii şi pline – galben, albastru, orange –, Wallquest SUA, unul din cei mai mari producători globali de tapet, surprinde prin colecţiile sale pline de viaţă, stil şi eleganţă.

Decora House este unic importator şi distribuitor în România pentru colecţiile de tapet Wallquest SUA. Calitatea, designul, inovaţia, dar şi devotamentul faţă de tradiţie sunt doar câteva din atributele de succes ale Wallquest ce transpar în toate produsele sale.

Pentru mai multe detalii şi informaţii puteţi accesa www.decora-house.ro sau vizita showroomul din Bd. Mărăşeşti nr. 2B, Sector 4, Bucureşti (la intrarea în Parcul Carol). Tel. 021.321.30.50/ 0724.088.242; E-mail: office@decora-house.ro

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă