16.3 C
București
miercuri, 25 septembrie 2024
AcasăSportMihai Răzvan Ungureanu, „salvatorul” primarilor

Mihai Răzvan Ungureanu, „salvatorul” primarilor

Fostul prim-ministru a făcut un apel către toţi edilii din ţară, indiferent de culoarea politică, să îi ceară ajutorul, pentru că interesul cetăţeanului trebuie să primeze.

La alegerile locale din urmă cu mai bine de un an, membrii USL au acaparat majoritatea primăriilor din judeţele României. Cu toate acestea, există un politician care, deşi este cunoscut drept un mare adversar al actualei coaliţii de la guvernare, nu se sfieşte, cel puţin la nivel declarativ, în a-i sprijini inclusiv pe acei primari PSD sau PNL.

Fost prim-ministru, actual senator şi preşedinte al Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungu­reanu vrea să se transforme într-un adevărat binefăcător pentru toţi primarii cu probleme din România. Acesta le-a transmis tuturor edililor oraşelor sau comunelor din ţară, indiferent ce partid politic reprezintă, că vor găsi în persoana sa întotdeauna un sprijin de orice natură.

Apelul lui MRU a fost făcut din localitatea bistriţeană Beclean, acolo unde parlamentarul s-a întâlnit cu primarul PSD al oraşului ardelean, Nicolae Moldovan. “Mă bucur că am putut să-i fiu alături primarului din Beclean şi, aşa cum m-am întâlnit cu un primar PSD acum, aşa mă întâlnesc cu cei ai PNL sau PDL pentru că, până la urmă, toţi au aceleaşi probleme şi sunt primit cu drag. Din acest motiv, vreau să fac un apel pentru toţi primarii serioşi şi ­responsabili, care se îngrijesc cu adevărat de soarta cetăţenilor care i-au votat, să vină către mine. Toţi edilii care înţeleg că, înainte de politica ieftină, trebuie să se îngrijească de ­cetăţenii comunităţii respective, să profite de mâna pe care le-o întind. Politica în sine nu este un scop, ci un mijloc, iar întreg beneficiul este al cetăţenilor şi la toţi aceşti primari eu sunt pregătit să le fiu alături”, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu, potrivit căruia au existat primari de la PSD sau PNL care s-au plâns de faptul că nu au bani suficienţi pentru comunitatea pe care o au în grijă.

Responsabil de toţi cetăţenii

Actualul senator de Arad a mai spus că se simte responsabil pentru toţi cei 19 milioane de români şi că, tocmai din această cauză, vrea să ajute primarii din întreaga ţară. “Mă interesează prea puţin culoarea politică sau datoriile de partid, ci soarta fiecărui cetăţean în parte. Interesul acestuia trebuie să fie mai presus decât orice interes de grup politic şi îi îndemn pe primarii serioşi şi responsabil să îmi ceară ajutorul, să profite de această mână întinsă, care cred că înseamnă o altfel de politică. Sper ca acest apel al meu să treacă de graniţele Becleanului, să se ducă în toată ţara”, a mai spus unul dintre principalii susţinători ai preşedintelui României, Traian Băsescu.

Mihai Răzvan Ungureanu a participat, în weekend-ul trecut, la sfinţirea bisericii “Sf. Andrei” din Beclean, oficiată de către Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, Andrei Andreicuţ, de PS Timotei, Episcopul Spaniei şi Portugaliei, precum şi de un sobor de aproape 100 de preoţi şi diaconi. Alături de MRU, dar şi de primarul Becleanului, a mai fost prezent şi ministrul delegat pentru Dialog Social, Doina Pană, în acelaşi timp şi deputat PSD de Bistriţa-Năsăud.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Ucraina primește de la SUA un nou pachet de ajutor militar în valoare de 375 milioane de dolari

SUA vor trimite Ucrainei un număr neprecizat de bombe cu dispersie cu rază medie de acțiune și o serie de rachete, artilerie și vehicule...

Rareș Bogdan îl acuză pe Ciolacu că minte

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, a lansat un nou atac la adresa lui Marcel Ciolacu pe care îl acuză că minte. Mai mult, liberalul avertizează...

SUA vor trimite Ucrainei un nou ajutor militar de 375 milioane de dolari

Statele Unite vor trimite Ucrainei un nou pachet de ajutor militar, care include un număr neprecizat de bombe cu dispersie cu rază medie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă