27.3 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSportAntonescu: Nu polemizez cu toate invenţiile de vară ale lui Băsescu

Antonescu: Nu polemizez cu toate invenţiile de vară ale lui Băsescu

În prima conferinţă de presă după vacanţă, liderul PNL, Crin Antonescu, a refuzat să comenteze declaraţiile lui Traian Băsescu din ultimele două săptămâni, pe care le consideră nişte invenţii.

„Nu polemizez cu toate invenţiile de vară ale lui Băsescu”, a declarat Crin Antonescu.

Crin Antonescu a susţinut, marţi, o conferinţă de presă pe tema declaraţiilor extremiste ale liderului Jobbik, Vona Gabor.

„Domnul Vona Gabor reprezintă un partid extremist, izolat, dar care ne aduce aminte de trista perioada a anilor 40. A recedivat şi a făcut declaraţii inacceptabile”, a mai spus liderul PNL.

Citeşte şi Antonescu: Politica externă pe care o face Băsescu e caricatură

În discursul din cadrul conferinţei, Crin Antonescu l-a atacat pe Traian Băsescu, spunând că preşedintele a încurajat declaraţiile naţionaliste ale politicienilor ungari.

„Traian Băsescu a permis, ainvitat, a cauţionat chiar, transformarea României în poligon pentru politicienii ungari”, a mai spus liberalul.

Cele mai citite

Timpul bombelor ecologice: 600 de tone de deșeuri periculoase depozitate în aer liber

Poliţiştii din Arad au deschis dosar penal pentru poluare prin evacuare în atmosferă sau în sol a unor deşeuri periculoase IPJ Arad a transmis, într-un...

Investiții în comunitățile rome: O soluție cheie pentru criza forței de muncă în Balcanii de Vest

De Neda Korunovska și Zeljko Jovanovic Balcanii de Vest – Serbia, Albania, Macedonia de Nord, Kosovo, Muntenegru și Bosnia și Herțegovina – se află la...

Sute de protestatari în fața Ministerului Muncii

Sindicaliștii sunt nemulțumiți că le-au scăzut pensiile, în urma recalculării Peste 300 de sindicaliști își strigă revolta în fața Ministerului Muncii. Potrivit unui comunicat al...
Ultima oră
Pe aceeași temă