17.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialBayern a învins Manchester City în finala Audi Cup. Pantilimon a făcut...

Bayern a învins Manchester City în finala Audi Cup. Pantilimon a făcut senzaţie!

Bayern Munchen a câştigat joi seară finala Audi Cup, după ce a învins Manchester City cu 2-1. Fostul stelist Costel Pantilimon a fost titular în poarta britanicilor şi a avut o prestaţie care i-ar putea da emoţii colegului său, Joe Hart.

Alianz Arena a oferit din nou un meci mare, la care zecii de mii de nemţi şi-au văzut favorita, Bayern Munchen câştigând un nou trofeu, ce e drept de o importanţă mai mică, însă de moral înaintea începerii sezonului 2013-2014. Bayern a făcut un meci mare, iar faptul că scorul a fost doar 2-1 i se datorează mai ales românului Pantilimon, care a scos cel puţin 4 goluri.

Nemţii, cu Guardiola pe banca tehnică, au înscris prin Muller ’66, din penalty şi Mandzukic ’72, în timp ce britanicii au deschis scorul prin Negredo, minutul 61. În ciuda faptului ca primit două goluri, Pantilimon a fost lăudat pe siteul „cetăţenilor”.

Românul a făcut obiectul unui transfer la începutul acestui an, însă antrenorul echipei, Manuel Pellegrini, s-a opus, astfel că Pantilimon are o datorie morală cel puţin faţă de italian pentru a demonstra că poate fi titluar. Principalul portar este deocamdată englezul Joe Hart, care, însă, ar putea avea emoţii după prestaţia românului de pe Alianz Arena.

În momentul de faţă cota lui Pantilimon este de doar 2,5 milioane euro, în timp ce Hart atinge la 24 milioane euro. 

Cupa Audi, organizată de producătorul german de maşini premium, s-a desfăşurat în zilele 31 iulie şi 1 august şi a avut la start patru echipe: Bayern Munchen, Manchester City, AC Milan şi Sao Paulo. Finala mică a fost câştigată de milanezi, care s-au impus cu 1-0 în faţa brazilienilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă