23.2 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialRadu Câmpeanu, tot la terapie intensivă, în stare stabilă

Radu Câmpeanu, tot la terapie intensivă, în stare stabilă

Preşedintele fondator al PNL 1990, Radu Câmpeanu, se află internat în continuare la secţia de terapie intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală, starea lui fiind stabilă, au declarat, luni, apropiaţi ai familiei, transmite Mediafax.

Câmpeanu, în vârstă de 91 de ani, a fost internat săptămâna trecută, de luni până miercuri, la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti.

El a fost externat miercuri de la „Matei Balş”, făcând ulterior febră. În noaptea de vineri spre sâmbătă, familia sa a solicitat ambulanţa, deoarece Câmpeanu avea dureri în piept şi oscilaţii de ritm cardiac.

Citeşte şi Radu Câmpeanu, internat la TERAPIE INTENSIVĂ

Radu Câmpeanu a fost transportat la Spitalul de Urgenţă „Floreasca” şi internat la terapie intensivă, cu o infecţie respiratorie, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Opriţa.

În 2011, Câmpeanu a suferit un infarct şi a fost internat la Institutul Fundeni, fiindu-i montat un stent.

În 2009, a fost internat la Clinica de Chirurgie Urologică şi Transplat Renal Fundeni, unde a fost operat pentru o problemă pe uretră.

Cele mai citite

Două minivacanțe la sfârșit de an, dintre care una ar putea să aibă șapte zile

Guvernul ar putea acorda mai multe zile libere suplimentare în perioada sărbătorilor de Crăciun și Revelion, creând astfel minivacanțe prelungite pentru angajați. De Crăciun,...

Diavolul și motanul

În zodiacul chinezesc în care nici chinezii nu mai cred, anul 2024 este anul Dragonului de Lemn. Cum noi nu avem încă un zodiac...

Ce să alegi între un SRL și un PFA în 2024?

Răspunsul la această întrebare nu poate fi unul general valabil, ci din contra, depinde de particularitățile fiecărei afaceri în parte. În prezentul articol ne-am propus...
Ultima oră
Pe aceeași temă